Graszoden kopen in Heusden

Heusden is een gerestaureerde vestingstad in Noord-Brabant. Heusden is ook de naam van de gemeente waar de stad zich bevindt. Woont u in Hulst en omstreken en bent u op zoek naar het ideale gazon voor uw tuin? Dan kunnen wij u helpen. Op onze website kunt u gemakkelijk graszoden kopen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, worden de zaden snel bij u afgeleverd. Daarna hoeft u nog maar twee dingen zelf te doen tot het gazon klaar is: de graszoden planten en een tijdje wachten. Daarna kunt u genieten van het prachtige gazon. Wij bezorgen niet alleen in Heusden, maar u kunt ook Graszoden kopen in andere dorpen in de omgeving.

Een prachtig gerestaureerd Heusden

In het kasteel van de Heren van Heusden is rond 1200 het huidige Heusden ontstaan. Het is strategisch gelegen aan de Bergsche Maas, tussen de Biesbosch en ‘s-Hertogenbosch. In 1680 werd de vestingstad Heusden geschokt door een enorme explosie. Kanonschoten van de vijand? Nee, bliksem sloeg in en raakte de kruittoren! De explosie verwoestte het kasteel, maar de oude fundering werd weer herbouwd. Na 1968 werd de vestingstad Heusden volledig hersteld. Het lijkt nu alsof u weer door de straten van de 17e eeuw loopt. Met deze restauratie won Heusden de prestigieuze “Europa Nostra” restauratieprijs. Een stad met zo een mooie prijs trekt veel toeristen aan. Voor inwoners van Heusden is het natuurlijk leuk om een verzorgde tuin te hebben als er toeristen langskomen. Koop daarom graszoden bij ons, opdat zowel u als de toeristen kunnen genieten van een prachtig Heusden.

de Loonse en Drunense Duinen

In de Loonse en Drunense Duinen vind je bossen, woestenij en vooral veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden in West-Europa. De wind kan op veel plaatsen ongestoord waaien, waardoor het landschap continu verandert. Naarmate het seizoen verandert, brengt elk bezoek een nieuwe ervaring. Loonse en Drunense Duinen is een zandgebied van 270 hectare. Het zand zorgt voor behoorlijk extreme omstandigheden: de grond is droog en er ontbreken voedingsstoffen. Het temperatuurverschil tussen dag en nacht kan oplopen tot wel 50 graden Celsius. Hierdoor ontstaat een unieke flora en fauna. Dieren en planten hebben zich aangepast of voelen zich thuis bij droogte, slankheid en temperatuurschommelingen. Er zijn levendbarende hagedissen, zandloopkevers en zandbijen. Al deze diersoorten houden van zand. Misschien wilt u zelf ook wat verandering in het landschap in uw tuin, of wilt u de flora en fauna in uw tuin een beetje aanpassen. Wij begrijpen dat een zandvlakte in uw achtertuin niet ideaal is. Daarom bieden wij u graszoden aan. Met onze graszoden kunt u een prachtig gazon maken. Twijfel dus niet en koop direct op onze website.

Heesbeen

Heesbeen is een dorpje ten westen van Heusden. Het dorp behoort tot één van de twaalf kernen van de gemeente Heusden. Sporen van bewoning in Heesbeen zijn erg oud. Er zijn bijvoorbeeld Romeinse fragmenten gevonden. Heesbeen was een ambachtsheerlijkheid van het Land van Heusden, die na 1357 tot het Graafschap van Holland behoorde. Ook in Heesbeen leveren wij graszoden. Woont u dus in Heesbeen en bent u nog opzoek naar een mooi gazon voor in uw tuin? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken en kunt u direct uw graszoden kopen op onze website.

Klantervaringen in Heusden

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van Mariska  uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12

Graszoden bezorgen Heusden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Heusden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Heusden

Veelgestelde vragen in Heusden

Hoe snel kunnen graszoden in Heusden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Heusden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.