Graszoden kopen in Hengelo

Hengelo is een prachtige plaats in het mooie Overijssel en maakt deel uit van Twente. Met meer dan 80.000 inwoners in deze gemeente is het een plek met veel levendigheid. Bovendien kent Hengelo een rijke geschiedenis met mooie woningen, ruime landen en veel industrie. Bent u op zoek naar graszoden voor uw tuin in deze gemeente? Wilt u dat deze van hoge kwaliteit zijn én snel bezorgd? Dan bent u hier aan het goede adres. Regelmatig leveren we graszoden in Hengelo. Deze kunt u eenvoudig kopen via de webshop, of door contact met ons op te nemen bij speciale wensen.

Mooi en ruim wonen in Hengelo

Graszoden kopen in Seahorse

Nieuwbouwproject Seahorse is een groot project op het vroegere Seahorse-terrein. Dit wordt omgetoverd tot een nieuw woonwijk waar u heerlijk kunt wonen. Bovendien wordt het ook de meest ‘groene’ wijk in Hengelo dankzij de duurzame ontwikkelingen. Een ander voordeel is dat Seahorse zowel dicht bij het centrum van Hengelo is, als de rijke natuur- en bosgebieden om Hengelo.

De woningen zelf hebben karakteristieken die industrieel en stoer aanvoelen. Ze zijn modern, duurzaam en ruim opgezet. Een echte plek voor jong en oud, gezinnen en starters. Bovendien krijgt u hier ook een ruime tuin bij. Gaat u hier een huis kopen? Dan kunt u de tuin aanvullen met graszoden. Vaak is het bij nieuwbouwwoningen mooi om aan het groene karakter bij te dragen met een groen gazon.

Wonen in Het Broek

Een ander groot nieuwbouwproject is Broekzoom. Dit project grenst aan Het Broek en bevindt zich in aan de noordkant van Hengelo. De huizen die hier worden gebouwd zijn schitterend, maar het leuke is dat u tussen de natuur woont. Dit betekent dat u ruim, landelijk en modern kunt wonen. In de ochtend hoort u de vogels fluiten, in de middag gaat u hardlopen door het land en in de avond geniet u na in uw tuin, op een groen gazon. Wij kunnen u daarin helpen. Door graszoden te kopen via onze webshop weet u zeker dat u voor kwaliteit gaat. Bovendien wordt het snel geleverd waardoor er binnen afzienbare tijd een groen gazon ligt.

Natuur in Hengelo

Beleefbos Weusthag

Gaat u een huis kopen in Hengelo? En heeft u kinderen? Dan is Beleefbos Weusthag een leuke ervaring voor jong en oud. Dit bos ligt in het noorden van Hengelo en behoort tot stadspark Weusthag. Hier mogen de kinderen rondrennen, kruipen door tunnels, klimheuvels opgaan en meer. Bovendien kunnen de ouders een fijne wandeling maken door het gebied heen.

Heemtuin Weusthag

Bovendien heeft Hengelo ook een heemtuin. Heemtuin Weusthag is een klein gebied met planten en andere landschapselementen die echt Twents zijn. Hier gaat het vooral om planten die behouden moeten blijven, en die niet veel te vinden zijn. Het leuke aan de Heemtuin is de mogelijkheid tot evenementen. Zo worden er regelmatig educatieve wandelingen georganiseerd. Hierin wordt meer uitleg gegeven over het bos, de houtwallen, planten en nog veel meer. Een leuke tip voor zowel jong en oud. Woont u vlak bij deze tuin? Dan is het leuk om mee te gaan in het groen. Kies bijvoorbeeld voor graszoden waarmee u een groen gazon kunt aanleggen. Bovendien kunt u deze eenvoudig kopen via onze webshop.

Klantervaringen in Hengelo

Klantervaring van Scouting batavenludger uit Hengelo

“top kwaliteit gras en een goeie service.”

bij onze vereniging hebben we 660m2 graszoden gelegd. de service van graszodenkopen.nl was echt super ze denken goed mee. De levering was prima en alles werd netjes op het terrein neer gezet. het gras slaat al goed aan en het veld ligt er weer prima bij. Echt een aanrader.

Scouting batavenludger - Hengelo - 2020-03-22
Klantervaring van Jos uit Hengelo

“Vlot geregeld en nu even afwachten.”

Mijn tuin was puin. Letterlijk. Daar waar mijn tuin nu is, stond ooit een flatgebouw. Ik heb er wel 10 kruiwagens stenen uitgehaald. Mijn grote zoons hielpen mij om de zoden op de uitgevlakte en verbeterde ondergrond te leggen. Instructies opgevolgd. En het lijkt aan te slaan. Wat een verschil!! Ben er blij mee!

Jos - Hengelo - 2020-05-04

Graszoden bezorgen Hengelo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hengelo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hengelo

Veelgestelde vragen in Hengelo

Hoe snel kunnen graszoden in Hengelo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hengelo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.