Graszoden kopen in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 40.000 inwoners. De grond in Hellevoetsluis bestaat van oudsher uit veen en kleigrond, uitermate geschikt voor landbouw dus. Dit is terug te vinden in het moderne Hellevoetsluis, aangezien er constant aan de groenvoorziening wordt gewerkt. Er zijn veel agrariërs actief in deze plaats, maar ook de gemeente doet er alles aan om in de bebouwde kom groen aan te leggen. Denk hierbij aan grasvelden om op te voetballen, kleine parkjes en afscheidingen met bomen en struikgewassen. Ook in de voor- en achtertuinen van Hellevoetsluis is veel groen te vinden. Zo legden wij al in verschillende wijken graszoden aan. U kunt gemakkelijk online graszoden bestellen in Hellevoetsluis. Wij leveren de graszoden in Hellevoetsluis en kunnen deze ook voor u op maat aanleggen. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.

Heren aan de Haven

Ook bij nieuwbouwprojecten in Hellevoetsluis wordt aan de groenvoorziening gedacht. Zo worden er in de Haven van Hellevoetsluis 11 kadewoningen gerealiseerd. Deze woningen weerspiegelen het robuuste karakter van de haven. Als contrast komt er een prachtig groen grasveld bij de woningen. Ideaal als u op zoek bent naar een bijzondere woning waar de kinderen ook buiten kunnen spelen. De woningen staan direct aan het water en zijn daardoor voorzien van een prachtig uitzicht. Daarnaast zit u dicht in de buurt van het centrum dat van alle gemakken voorzien is. Alle woningen hebben ook een eigen grote tuin die u geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Veel mensen kiezen voor gras om meer groen aan te brengen rondom een nieuwbouwwoning.

Het Ravense Hout

Er zijn verschillende natuurgebieden te vinden in Hellevoetsluis die onderhouden worden door Staatsbosbeheer. Het Ravense Hout is daar een voorbeeld van. Dit gebied ligt aan de rand van Hellevoetsluis en bestaat uit bosgebied, weides en graslanden. Het gebied is, vergeleken met andere natuurgebieden in de plaats, niet enorm groot in omvang, maar het laat wel perfect zien op welke grondsoort Hellevoetsluis ligt. U kunt hier een mooie wandeling maken op de daarvoor bestemde paden en genieten van de groene vergezichten.

Het Kooisteebos

Dit gebied ligt ten opzichte van het Ravense Hout aan de andere kant van Hellevoetsluis. Hoewel Het Kooisteebos direct tegen een woonwijk aan ligt, is het een oase van rust. Ook dit gebied is niet erg groot, maar de natuur is wel van hoge kwaliteit. Het bos wordt namelijk goed onderhouden door Staatsbosbeheer. Hierdoor kunt u het hele jaar door wandelen in Het Kooisteebos en het bos door de seizoenen heen bewonderen.

Klantervaringen in Hellevoetsluis

Klantervaring van Daisy uit Hellevoetsluis

“Prima graszoden”

Prima graszoden voor een leuke prijs

Daisy - Hellevoetsluis - 2020-07-12
Klantervaring van L.c. langendoen uit BRIELLE

“Mooie natuurlijke kwaliteit”

Na aankomst gelijk de zoden gelegd. De warme dagen die kwamen makkelijk doorgekomen door ze goed nat te houden. En na 1 week al voorzichtig gemaaid. De hond is blij dat er weer echt gras is

L.c. langendoen - BRIELLE - 2020-06-29

Graszoden bezorgen Hellevoetsluis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hellevoetsluis en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hellevoetsluis

Veelgestelde vragen in Hellevoetsluis

Hoe snel kunnen graszoden in Hellevoetsluis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hellevoetsluis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.