Graszoden kopen in heeswijk

Als u in Noord-Brabant wilt gaan wonen in een omgeving die wordt omringd door water en natuur, dan zit u in Heeswijk helemaal goed. 

Heeswijk is gelegen op de rechteroever van rivier de Aa. Hier vindt u overigens ook Kasteel Heeswijk. Dit kasteel ligt op steenworp afstand van Landgoed Heeswijk een prachtig natuurgebied. Behalve Landgoed Heeswijk vindt u hier ook de Heeswijkse Bossen waar u naaldbos aantreft dat op stuifzand is geplant. 

Een prachtige locatie om uw huis te kopen en uw tuin vorm te geven door het leggen van graszoden.

Graszoden kopen in Veghel

Een zoektocht naar een volstrekt nieuw huis zal u echter buiten Heeswijk voeren.

De nieuwbouw die in project Kloosterkwartier wordt ontwikkeld, brengt u in het centrum van Veghel.  U kunt binnen dit nieuwbouwproject kiezen uit meerdere woningtypen waar u er één van kunt kopen. 

U zult hier een ruime kavel ter beschikking krijgen die zich prima leent voor het kopen en leggen van graszoden. Hiermee kunt u de ruimte rondom uw woning snel en doeltreffend op een mooie manier invullen. 

De tijd die u bespaart door de snelle realisatie van uw tuin biedt u de mogelijkheid om de verhuizing goed voor te bereiden.

De groene vormgeving van het Kloosterkwartier schreeuwt bijna om het kopen van graszoden. Hier graszoden kopen maakt dat de graszoden een echte aanvulling op de natuurlijke omgeving van uw woongebied vormen.

Voorzieningen in Veghel

Om fijn te kunnen wonen, is het prettig als er voldoende voorzieningen aanwezig zijn. Dit is in het hartje van Veghel zeker het geval. 

De kinderen kunnen hier naar de opvang en naar school en ook de sportverenigingen en winkels heeft u op korte afstand van uw huis. 

Voor hele jonge kinderen is het wenselijk dat u ze in het zicht kunt houden tijdens het spelen. Met graszoden kunt u een eigen speelweide voor uw kinderen realiseren. Zo krijgen ze toch voldoende beweging en kunnen ze naar hartenlust buiten spelen.

Het huis dat u hier kunt kopen zal u echt de nodige privacy bieden.  Er worden namelijk brede straten gerealiseerd. 

Een ideale situaite om ook uw voortuin van graszoden te voorzien en deze vervolgens aan te vullen met een tuinbeeld of ornament.

In een notendop kan worden gezegd dat hier een huis kopen u de mogelijkheid biedt tot:

 • rust en ruimte
 • natuurlijke woonomgeving
 • buitenspeelruimte
 • cultuur
 • stadse gezelligheid

Festivals in Veghel

U zult op het gebied van festivals zeker aan uw trekken komen in Veghel. Als Veghel al ergens om bekend is, dan is het wel vanwege het royale aanbod aan festivals.

Zo kunt u uw vrije tijd doorbrengen op onder andere:

 • Veghel Nightlive
 • Kingsday Veghel
 • Jazz in Foodtown
 • Fabriek Magnifique

Gaat uw voorkeur uit naar culturele uitstapjes, dan biedt Veghel u diverse kerken en monumenten waar u een bezoekje aan kunt brengen. Allen kennen ze de nodige geschiedenis. Als u het bezoek aan de culturele bezienswaardigheden combineert met een bezoek aan een horecagelegenheid, dan leert u ook de inwoners wat beter kennen.

Klantervaringen in heeswijk

Klantervaring van Monique uit Rosmalen

“Goede prijs kwaliteit, snel contact en levering”

E-mail werd snel op gereageerd. Levering ging vlot. Aardige chauffeur die kwam leveren. Prima gazon voor mooie prijs.

Monique - Rosmalen - 2020-04-19
Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20

Graszoden bezorgen heeswijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in heeswijk en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor heeswijk

Veelgestelde vragen in heeswijk

Hoe snel kunnen graszoden in heeswijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar heeswijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.