Graszoden kopen in Hedel

Wonen in Gelderland aan de Maas is niet voor iedereen weggelegd. Weliswaar kan dat in Hedel, maar als u liever een nieuwbouwwoning wilt kopen, dan is dat mogelijk in Maasdriel.

De tuin die u daar zult krijgen, is al in een vroeg stadium te voorzien van graszoden.

Waar u in Hedel de Maas in uw nabijheid heeft, woont u in Maasdriel op een riviereneiland dat vlakbij de Bommelerwaard wordt gerealiseerd.

Een huis kopen op een riviereneiland brengt een heel andere manier van wonen met zich mee. Luxe, vrij en omgeven van groen. Groen dat u kunt doortrekken naar uw eigen woonomgeving door graszoden te kopen en deze graszoden zelf te leggen.

Omgeving Maasdriel

Als u zeker weet dat u hier een huis wilt kopen, dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor dit project, dat niet ver van Hedel wordt gerealiseerd.

U kunt erop vertrouwen dat uw te kopen huis karakteristiek en modern wordt gebouwd. Bovendien komt u te wonen in een erg groene omgeving, waardoor landelijk wonen ineens binnen handbereik ligt. De landelijke uitstraling kunt u ook op uw eigen kavel bereiken. Legt u bijvoorbeeld een aantal graszoden op uw terrein en creëer uw eigen groene zone. Hiermee heeft de ruimte rondom uw woning ineens een verzorgde uitstraling gekregen. Tel daarbij op dat de nodige voorzieningen op loopafstand van uw nieuwe woonomgeving gelegen zijn en u zult begrijpen dat dit project in de smaak valt bij veel mensen.

Uw woning wordt gerealiseerd op wat nu nog een enorm grasveld is. Dit grote veld zou zich uitstekend lenen voor het plaatsen van graszoden, omdat met graszoden een ruimte in een mum van tijd een mooie, natuurlijke uitstraling krijgt. De tuin die u zult hebben bij uw nieuwe onderkomen, biedt ook mogelijkheden voor het leggen van graszoden.

Bezienswaardigheden

In Hedel en omstreken valt genoeg te beleven. Zo heeft Hedel een historisch museum, maar vindt u er ook het gemaal van Hedel en de restanten van Kasteel Hedel.

Wilt u in Maasdriel iets gaan bekijken, dan is op het gebied van historie het volgende aan te raden:

 • de oorlogsmonumenten
 • de rijksmonumenten
 • gemeentelijke monumenten

Gelderland heeft sowieso veel te bieden op het gebied van vrijetijdsbesteding.

Niet alleen qua geschiedenis, maar ook als het gaat om het bedrijven van watersport, genieten van het natuurlijk schoon en Paleis het Loo. Het kopen van de kaarten voor het Paleis kunt u online doen.

Klantervaringen in Hedel

Klantervaring van Monique uit Rosmalen

“Goede prijs kwaliteit, snel contact en levering”

E-mail werd snel op gereageerd. Levering ging vlot. Aardige chauffeur die kwam leveren. Prima gazon voor mooie prijs.

Monique - Rosmalen - 2020-04-19
Klantervaring van R van tuijl uit Wijk en Aalburg

“Super betrouwbaar bedrijf”

Er goede kwaliteit graszoden, altijd voorradig! Ik heb nu voor de 2de keer besteld bij dit bedrijf (ander gedeelte van de tuin), ook nu perfect levering met kooi-aap en super kwaliteit Zeer zeker aan te bevelen! Wij hebben de premium graszoden

R van tuijl - Wijk en Aalburg - 2020-05-28

Graszoden bezorgen Hedel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Hedel en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hedel

Veelgestelde vragen in Hedel

Hoe snel kunnen graszoden in Hedel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hedel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.