Graszoden kopen in hazerwoude-rijndijk

Door de bouw van dijken en baggerwerkzaamheden werd door de dorpelingen uit Hazerwoude-Rijndijk turf verkregen. Door de turfwinning werd Hazerwoude-Rijndijk door water omringd.

Het veranderen van bouw- en weidegronden in veenplassen had tot gevolg dat veel inwoners vertrokken uit Hazerwoude-Rijndijk. In het verleden vormde Hazerwoude-Rijndijk onderdeel van de gemeente Rijnwoude, maar sinds het jaar 2014 behoort het tot Alphen aan den Rijn, een fusiegemeente.

Festivals

Ook in de omgeving van Hazerwoude-Rijndijk vinden festivals plaats. In de meeste gevallen worden die festivals gehouden op royale open velden. Deze velden zijn zeer geschikt voor het kopen van graszoden. Door de enorme menigte die gebruikmaakt van de velden kan er soms schade optreden.

Graszoden kunnen deze schade snel en doeltreffend verhelpen. Het aangetaste deel van het veld kan door de graszoden eenvoudig worden vervangen.  Hierdoor kan het volgende festival al weer gepland worden en kunt u uw kaarten voor dit festival kopen.

Festivals die in Zuid-Holland worden georganiseerd zijn onder andere:

 • Reloading the Nineties in Mijnsheerenland
 • I Love Urban Outdoor Festival in Rotterdam
 • We are Hardstyle in Gorinchem

Graszoden kopen in Alphen aan den Rijn

Wilt u in de nabijheid van Hazerwoude-Rijndijk een nieuwbouwhuis kopen, dan kunt u eens een kijkje nemen bij het project Westvaartpark in Alphen aan den Rijn. Hier een huis kopen, zal u het beste van twee werelden bieden.  Veel groen in uw nabijheid en een duurzame vormgeving van uw huis.

Bij de bouw van uw te kopen huis kunt u al aangeven, welke maatregelen u terug wilt zien in uw woning.  Het kopen van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen leveren al een belangrijke bijdrage aan het behoud van het milieu. 

Als er ook nog eens aandacht wordt besteed aan een goede isolatie van zowel muren, daken als ramen, dan realiseert u een enorme besparing op uw energierekening. De verlichting in en om uw huis kan met ledlampen worden geregeld. De ledverlichting kunt u ook voor uw tuin kopen.  Op deze manier komen de graszoden, die u kunt kopen voor achter uw huis, heel mooi tot hun recht.

Omdat verhuizen veel inzet vraagt, kan het goed zijn om de graszoden al te plaatsen tijdens de bouw van uw woning in Alphen aan den Rijn. Hierdoor krijgt uw straat meteen een mooie aanblik en spreidt u voor uzelf de werkzaamheden.

Nog een bijkomend voordeel van het vroegtijdig plaatsen van graszoden is dat de bouwgrond rondom uw huis minder snel mee naar binnen wordt gelopen en dus uw woning vervuilt. Krijgt u bij de oplevering de sleutel van uw huis, dan kunt u een schoon huis tegemoet zien. Doordat de graszoden in Alphen aan de Rijn al vroegtijdig zijn gelegd, kunt u direct na de verhuizing al tot rust komen in de groene weide die u heeft gecreëerd met graszoden.

Klantervaringen in hazerwoude-rijndijk

Klantervaring van A.j. van der meer uit Hoogmade

“prima graszoden. Zag er goed uit.”

zoden om 8.15 u geleverd. Om 10.30 u tuin geegaliseerd en om 11.00 u begonnen met aanleggen. Lag er in 1 uur in en ziet er prima uit.Er was 1 zode bij die dunner was als de rest en scheurde iets maar ligt er prima tussen (had er iets meer werk aan)

A.j. van der meer - Hoogmade - 2020-04-13
Klantervaring van Robert-jan uit Leiderdorp

“Premiumkwaliteit gras en snelle service!”

Ik heb premium speelgras besteld. De levering ging vlot en tijdsindicatie vooraf was ook handig. Verder waren de graszoden zo gelegd en ziet het er na bijna een week al uit als een mooi gazon zonder naden e.d.. We kijken er naar uit om straks lekker op het gras te zonnen en met ons zoontje te spelen.

Robert-jan - Leiderdorp - 2020-05-18

Graszoden bezorgen hazerwoude-rijndijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in hazerwoude-rijndijk en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor hazerwoude-rijndijk

Veelgestelde vragen in hazerwoude-rijndijk

Hoe snel kunnen graszoden in hazerwoude-rijndijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar hazerwoude-rijndijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.