Graszoden kopen in Harmelen

Harmelen is een schitterend dorp in de gemeente Woerden. Bovendien ligt het dicht bij het centrum van Utrecht waardoor het centrum makkelijk bereikbaar is. Bent u op zoek naar nieuwe graszoden voor uw tuin? Dan heeft onze webshop precies wat u zoekt. Graszoden kunt u gemakkelijk kopen door een artikel te selecteren en af te rekenen. Vervolgens komen we overal in Harmelen langs.

Groen en landelijk wonen in Harmelen


Woning kopen in Hof van Harmelen

Harmelen is een dorp met een rijke geschiedenis, unieke locaties en bovenal prachtige tuinen. Dat houdt het dorp niet tegen om regelmatig te vernieuwen. Zo ook bij het project Hof van Harmelen. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd tegen het groen aan, vlak bij kasteel Huize Harmelen. De woningen moeten nog gebouwd worden, maar het gaat een schitterende locatie worden voor starters en gezinnen. Regelmatig komen we in nieuwbouwwijken als deze om graszoden te bezorgen. Gaat u hier een huis kopen? En zoekt u nog een mooi gazon? Dan komen we graag met u in contact.

Graszoden kopen in Haanwijk

Haanwijk is een ander nieuwbouwproject dat binnenkort gebouwd wordt. Het is daarnaast een prachtige en bijzondere nieuwbouwproject. Dat komt doordat het gebied een landelijk, dorps uitstraling krijgt. Wist je ook al dat Harmelen is uitgeroepen tot het leukste dorp van Nederland? Met deze uitbreiding van 90 woningen wilt u dan ook zo snel mogelijk hier een huis kopen. Bovendien kunt u hier meegaan met het landelijke en groene gevoel. Door de grote tuinen die hier komen is er genoeg ruimte voor een groen gazon. Met graszoden via onze webshop weet u zeker dat het gazon van hoge kwaliteit is en er prachtig bij ligt.

Natuur in Harmelen

Vijverbos

Ooit gehoord van het Vijverbos? Het is een fabelachtig gebied met waterpartijen en essenhakhout. Het ligt vlak bij Harmelen en is een locatie waar menig toerist en inwoner regelmatig komt. Het gebied is ontstaan doordat het vroeger een gebied was waar klei werd afgegraven. Daardoor zijn er veel waterplassen te vinden. U kunt hier heerlijk wandelen of de hond uitlaten. Woont u zelf dicht bij het Vijverbos? Dan bent u op een locatie met veel groen, water en vruchtbare grond. Hoe mooi zou het zijn als u een groen gazon hebt dat hierop aansluit? Door graszoden te kopen kunt u uw tuin laten opgaan in deze groene oase.

Koningspark

Zoekt u meer groen in hartje Harmelen? Dan wilt u langsgaan bij het Koningspark. Dit park is gerenoveerd en een prachtig gebied geworden. Het is een stuk natuur met schitterende uitzichten en rust. Ook kunt u hier heerlijk wandelen, de hond uitlaten of een keer hardlopen. Woont u grenzend aan dit gebied? Wat is er dan mooier dan uw tuin laten meegaan in het groen? Met graszoden in uw tuin geniet u van de natuur, rust en groen. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het gras.

Klantervaringen in Harmelen

Klantervaring van Frans de goeij uit Vleuten

“Geweldig”

De werkwijze van Lageman Graszoden is een voorbeeld voor velen om dit ook te volgen. Het bestellen, afleveren en communicatie is zeer goed en duidelijk, de afspraken worden nagekomen. De weersomstandigheden waren zeer warm voorspelt en van Lageman Graszoden kregen we gelijk bericht dat we de graszoden gelijk moesten gaan verwerken om broei te voorkomen, en direct na het leggen de grasmat goed nat te maken. Het waren mooie volle/dichte graszoden. We hebben al meerdere keren graszoden van Lageman Graszoden gehad en blijven dit zeker daar doen. Een aanrader.

Frans de goeij - Vleuten - 2020-05-24
Klantervaring van Vivienne woltjer uit BREUKELEN UT

“Top”

Super goede kwaliteit gras en makkelijk te leggen. Duidelijke communicatie per email over de levering .

Vivienne woltjer - BREUKELEN UT - 2020-05-30

Graszoden bezorgen Harmelen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Harmelen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Harmelen

Veelgestelde vragen in Harmelen

Hoe snel kunnen graszoden in Harmelen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Harmelen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.