Graszoden kopen in Haarlemmermeer

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste grasmatten en –zoden te vinden in Haarlemmermeer. Niet alles is overal te vinden en niet elke organisatie legt daadwerkelijk de graszoden in uw tuin. Op onze website kunt u ons brede assortiment vinden. Wij bezorgen en leggen namelijk regelmatig gazonnen aan in Zwanenburg, Lisserbroek, Rijsenhout en Badhoevedorp. Meer informatie kunt u vinden onderaan deze pagina.

Natuur in Haarlemmermeer

Het Haarlemmermeerse Bos

Ten noordwesten van Hoofddorp vindt u het Haarlemmermeerse Bos. Dit bos is maar liefst 115 hectare groot en heeft bijna alles waar u aan kunt denken. Zo kunnen sporters hier fijn zwemmen, fietsen en hardlopen. Ook ruiters, viervoeters en sportvissers kunnen hier hun hart ophalen. Dit park is bij uitstek geschikt voor mensen die een dagje weg willen.

Groene Weelde

Groene Weelde is een recreatiegebied tussen Hoofddorp, Cruquius en Vijfhuizen in. Het is een veelzijdig gebied, want u kunt er fijn wandelen en fietsen. Ook is er de ‘Big Spotters Hill’, een plek waar u kunt uitkijken over de prachtige natuur in de omgeving Haarlemmermeer. Bij helder weer zijn zelfs de duinen in de verte te bewonderen! In de Groene Weelde is ook het Prins Bernhard Bos te vinden. Leuk feitje: Prins Bernhard heeft hier ook een boom geplant bij de start van de aanleg. Al met al een park waar u in alle rust kunt genieten van de natuur om u heen.

Groene nieuwbouwwijken in gemeente Haarlemmermeer

Nieuwbouwproject Pracht468

De naam van dit nieuwbouwproject in Vijfhuizen zegt het eigenlijk al: deze wijk is prachtig. Hier kunt u genieten van een groene omgeving in het dorpshart van Vijfhuizen. Gasloos wonen is de norm bij dit project en ook is duurzaamheid een belangrijk punt waar zeker naar gekeken wordt. Kortom: Pracht468 is een nieuwbouwproject in een duurzame wijk met groene mogelijkheden. Toch wat hulp nodig bij het maken van keuzes voor uw tuin? Meer informatie over onze werkwijze en het bezorgen van graszoden in Haarlemmermeer vindt u onderaan deze pagina.

Groener dan groen in Park Quatrebras

Wonen in Park Quatrebras staat gelijk aan wonen in een groene, natuurrijke omgeving in één van de mooiste buurten van Badhoevedorp. Elk huis heeft een heel ruime tuin met alle mogelijkheden van dien. Benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keus op het gebied van grasmatten zodat u een prachtig gazon krijgt.

Klantervaringen in Haarlemmermeer

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Haarlemmermeer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Haarlemmermeer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Haarlemmermeer

Veelgestelde vragen in Haarlemmermeer

Hoe snel kunnen graszoden in Haarlemmermeer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Haarlemmermeer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.