Graszoden kopen in Haarle

Woont u in Haarle en omstreken? wilt u een nieuw, groen gazon kopen rondom uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maar u hoeft helemaal niet bij ons ter plekke te komen voor graszoden te kopen. Bestel uw grasmatten simpelweg online op onze webwinkel en wij komen ze vervolgens graag bij u leveren en leggen. Wij plaatsen en bezorgden graszoden 

 Wij kunnen overal graszoden plaatsen! 

In Haarle zelf, richting Heeten of het raan. Woont u in een andere buurt in Harderwijk? Dan komen wij ook graag uw graszoden leveren en leggen. Meer informatie over de mogelijkheden en verschillende opties tot kopen van deze graszoden vindt u onderaan deze pagina. 

 Waarom wij de mooie gebieden rond Haarle willen behouden 

Haarle is een mooie, rustige buurt. Wie hier een woning heeft kunnen kopen heeft hoogstwaarschijnlijk ook waardering voor het landelijke groen. Rond de stad zijn er vele herbergen en hoeves. Zonder deze velden en natuurlijk ook de Sallandse heuvelrug zou deze locatie niet hetzelfde zijn. Het is onze missie om de natuur op plaatsen zoals deze te kunnen behouden. En natuurlijk ook op te frissen met onze groene graszoden.

 Waarom Haarle en omstreken ideaal is voor een groene tuin

Vanuit de stad is het een kleine tocht naar de heuvelrug, waar van alles te doen is, maar waar je ook helemaal tot rust kan komen. Zo kan je bijvoorbeeld een uitgebreide wandeling maken of misschien wel een fietstocht. Ook aan de jeugd is gedacht in dit prachtige park met allerlei speeltoestellen. Maar het uniekste aan dit gebied is toch de heide. Sinds de Middeleeuwen al was de heuvelrug begroeid met deze prachtige heide, later werd het voor een groot deel vervangen door naaldbomen. Naar het einde toe van de twintigste eeuw is hebben ze dit dan toch weer vervangen door de prachtige heide. Misschien heb je vanuit jouw tuin wel uitzicht op de heuvelrug. Uitzicht of geen uitzicht, Haarle is een uitgestrekt, landelijk gebied waar een mooie tuin niet kan ontbreken!

Historisch verleden

Bovendien heb je ook nog de ‘Holten Canadian War Cemetery’ gelegen op de Holterberg. U weet ongetwijfeld al dat dit een van de grootste militaire begraafplaatsen in Nederland is. Wij nemen graag voorbeeld aan dit unieke grasveld. De formidabele begraafplaats biedt een plaats voor 1393 overleden soldaten. Het monument is bezoekbaar, aan de ingang is een informatiepunt en momorium gevestigd.

Een prachtige vakantieplek…

Voor toeristen is Haarle dus een uitzonderlijke buurt met veel bezienswaardigheden. Er zijn dan ook verschillende campings en vakantiehuizen waar ze hun plekje kunnen kopen. Voor elk project zijn wij bereid graszoden te leggen wanneer u ze heeft kunnen kopen. Maar ook voor het uitzicht van jouw privétuin willen wij ons steentje of beter gezegd onze graszoden bijdragen.

Klantervaringen in Haarle

Klantervaring van Erwin jansen uit Nijverdal

“Mooie graszoden, snelle levering en nette prijs!!”

Mooie graszoden, snelle levering en nette prijs!!

Erwin jansen - Nijverdal - 2020-03-22
Klantervaring van Hans uit Nijverdal

“Goed geregeld zoals beloofd. ”

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit .zeker voor herhaling vatbaar.

Hans - Nijverdal - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Haarle

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Haarle en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Haarle

Veelgestelde vragen in Haarle

Hoe snel kunnen graszoden in Haarle geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Haarle?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.