Graszoden kopen in Groenlo

Groenlo is een schitterende plek in Gelderland. Bovendien maakt het onderdeel uit van de Achterhoek. Hier woont u, met maar 10.000 inwoners, op een ruime, landelijke en bosrijke omgeving. Bent u van plan om hier een huis te kopen? En wilt u daar nog graszoden bij hebben? Dan bent u met onze webshop op de goede plaats. Zo komen we regelmatig langs in de Achterhoek om graszoden te leveren. Bovendien leveren we deze snel en is het van hoge kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Scrol dan naar onderen voor meer informatie.

Mooi en ruim wonen in Groenlo

Graszoden kopen in Oldenhuis

Oldenhuis is een nieuwbouwwijk waar je graag wilt wonen. Waarom? Omdat de huizen eigen karakteristieken hebben, duurzaam zijn en bovendien grenzen aan de natuur. Deze wijk is uitermate geschikt voor zowel starters, gezinnen als senioren die van ruime woningen en rust houden. Wist u al dat deze woningen gasloos zijn? En dat de elektriciteit gewonnen wordt uit verschillende zonnepanelenweide?

Als u hier een huis gaat kopen, of u heeft er al een, kan een groen gazon niet missen. Met een groen gazon gaat u namelijk mee met het duurzame en groene karakter van deze wijk. De graszoden, van hoge kwaliteit, kunt u bestellen via de webshop. Bovendien kunnen deze op maat bestelt worden indien nodig.

Wonen in Brouwhuizen

Brouwhuizen is een unieke locatie om te wonen, dit is namelijk waar de oude Grolschfabriek stond. Op dit terrein is sindsdien hard gewerkt aan een nieuwbouwwijk met veel voorzieningen. Bovendien zit het slechts enkele minuten van het centrum van Groenlo vandaan. Het mooie aan deze wijk zijn de ruim opgezette woningen en tuinen. De woningen hebben elk een eigen karakter, zijn modern en liggen bovendien tegen de natuur aan. Een ander groot voordeel zijn de leuke tuinen die u hier vindt. Regelmatig komen we langs in nieuwbouwwijken als deze om graszoden te bezorgen. Want wat is er nu mooier dan uw tuin groen te maken in een wijk aan de natuur?

Graszoden kopen in het centrum van Groenlo

Maar van alle plekken is de binnenstad van Groenlo misschien wel het mooist om te wonen. Deze oude stad heeft veel bezienswaardigheden zoals De Oude Calixtuskerk. Maar daarnaast kent het ook veel leven met winkels, restaurants, terrassen, groene parken en cultuur. De binnenstad biedt een goede combinatie van rustige plekken en kenmerken van een centrum. Ook in de binnenstad is het leuk om uw tuin aan te vullen met groen. Zo heeft u in de warmere maanden een mooie plek om tot rust te komen. Daarnaast kunt u de graszoden voor een goede prijs kopen via onze webshop.

Natuur in Groenlo

Natuurpad de Leemputten

Dicht bij Groenlo vindt u Natuurpad de Leemputten. Doordat hier bijna een eeuw leem is afgegraven, is er een mooi stuk natuur ontstaan. Wandel hier langs bos, weiland, waterplassen en smalle, kronkelende wandelpaden. Een leuke route voor zowel jong- als oud.

Natuurgebied Zwillbrocker Venn

Iets verderop, in Duitsland, vindt u natuurgebied Zwillbrocker Venn. Het is bovendien een Natura-2000 gebied en beslaat ongeveer 157 ha in oppervlakte. Hier vindt u veel bosrijke gebieden, moeras en meer dan 100 verschillende vogelsoorten. Het is daarom een ideale locatie voor de natuurliefhebber, wandelaar en vogelliefhebbers.

Klantervaringen in Groenlo

Klantervaring van John giesen  uit Groenlo

“Super ”

Goed advies

John giesen - Groenlo - 2019-10-19
Klantervaring van Elyse uit Groenlo

“Super!”

Graszoden besteld en het werd ondanks de huidige situatie op de afgesproken dag netjes afgeleverd. Ontzettend attente chauffeur die het gras via het paadje naar achter gebracht heeft bij de poort van onze tuin, terwijl we daar niet eens om vroegen. Een extra pluim voor deze meneer dus. Bij de bestelling waren ze vergeten de zaaimest te leveren, zoiets kan gewoon gebeuren. Eén telefoontje + één mailtje met gegevens en 2 dagen later werd dit alsnog bezorgd. Super nette service dus! Oh en niet geheel onbelangrijk, het is hartstikke mooi gras (voor de beste online totaalprijs die we konden vinden).

Elyse - Groenlo - 2020-04-13

Graszoden bezorgen Groenlo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Groenlo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Groenlo

Veelgestelde vragen in Groenlo

Hoe snel kunnen graszoden in Groenlo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Groenlo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.