Graszoden kopen in grave

Grave ligt in het noorden van Brabant tegen de provinciegrens van Gelderland aan. Ten noorden van Grave aan de andere kant van de provinciegrens ligt Nijmegen. Naast Nijmegen leveren we ook graszoden in de hele gemeente Grave. De graszoden koopt u bij ons online en vervolgens kunt u kiezen om de graszoden zelf op te komen halen of dat wij de graszoden bij u op locatie komen brengen.

Graszoden kopen in Waterlinie – Wonen aan de Vesting

Dit project bestaat uit 51 woningen, waaronder 39 hoek- en tussenwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 8 andere type woningen. De architect heeft zich laten inspireren door de groene structuur van de oude vestingswerken. De huizen zullen er dus robuust, maar ook eigentijds uit zien. De huizen krijgen tot 4 slaapkamers en percelen tot wel 305 m² groot. Als u graszoden wilt kopen, maar u heeft een tuin op het noorden, dan is dat geen probleem. Bij ons kunt u schaduwgras kopen. Deze graszoden kunnen goed tegen weinig licht. Bovendien helpt u de wijk nog groener te maken als u graszoden koopt.

Project I am Grave – Stadspanden Brugstraat

Dit nieuwe project zal midden in het centrum van Grave komen. Project I am Grave bestaat uit 3 stadspanden/gezinswoningen die ook de mogelijkheid bieden van wonen/werken. Deze woningen krijgen een daktuin aan de achterkant van het pand. Omdat er niet heel veel groen is in het centrum, is het natuurlijk wel fijn om uw eigen groene stukje te hebben. Als u graszoden wilt kopen, raden wij aan om schaduwgras te leggen, omdat deze graszoden goed tegen veel schaduw kunnen. Omdat de huizen direct in het centrum van het dorp Grave liggen, zullen alle voorzieningen dicht bij zijn.

Kraaijenbergse Plassen

Dit plassengebied is ruim 400 hectare groot en bevindt zich deels in de gemeente Grave en deels in de gemeente Cuijk. De plassen zijn ontstaan in 1968 door de winning van grind, industriezand en klei. Totaal is er ongeveer 30.000 ton aan industriezand, 2,5 miljoen m³ ophoogzand, 4.000 ton grind en 1 miljoen m³ klei gewonnen. Nu is het een natuur- en recreatiegebied waar men goed kan wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er verschillende stranden en u kunt hier ook zwemmen. Omdat deze plassen zo groot zijn worden er ook vaak verschillende watersporten uitgeoefend. Maar u kunt hier ook gewoon gezellig op het terras zitten en genieten van een heerlijke bitterbal. Nadat u genoten heeft van de omgeving is het mogelijk om met de fiets terug naar Grave te rijden, omdat het slechts 6,6 kilometer rijden is naar het centrum van Grave.

Hatertse en Overasseltse Vennen

Alhoewel de Hatertse en Overasseltse Vennen in een andere provincie liggen, is dit gebied slechts 100 meter verder rijden dan naar de Kraaijenbergse Plassen vanuit Grave (wel in een andere richting natuurlijk). Dit vennengebied is 520 hectare groot. In dit natuurgebied kunt u de vijftien-eeuwse ruïne dan de Sint Walrickkapel zien. In dit gebied komt de das, konijn, vos, wezel ree en de hermelijn voor. De meeste dieren zijn tijdens zonsopkomst en zonsondergang het meest actief. Ook zijn er hier ongeveer 80 soorten vogels te vinden. Staatsbosbeheer heeft dit gebied in 1964 gekocht en beheert dit gebied nog steeds. Trek de wandelschoenen aan, want er zijn verschillende wandelroutes voor u aangelegd. Als u liever fietst kan dat natuurlijk ook, want er zijn ook een aantal fietsroutes aangelegd.

Klantervaringen in grave

Klantervaring van Terence uit Wijchen

“Goede stevige schaduwgraszoden, voor de deur geleverd”

We hebben schaduw graszoden besteld en deze zien er robuuster uit dan de speelgras zoden die de overburen hebben. De zoden waren goed vochtig, mooi op maat gesneden en eenvoudig (zelf) te leggen. Het resultaat ziet er goed uit,

Terence - Wijchen - 2020-06-11
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen grave

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in grave en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor grave

Veelgestelde vragen in grave

Hoe snel kunnen graszoden in grave geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar grave?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.