Graszoden kopen in Gorichem

De gemeente Gorinchem ligt in Zuid-Holland. Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede. Gorinchem kent veel natuur en wij vinden het belangrijk om dit terug te brengen bij de mensen thuis. Veel inwoners van Gorinchem hebben al eerder graszoden besteld bij ons bedrijf. Wilt u ook uw droomtuin realiseren komend jaar? Kijk dan onderaan deze pagina voor meer informatie over onze graszoden en -matten.

Nieuwbouwprojecten in Gorinchem

Individualistisch wonen in Sedum

De villa’s van Project Sedum liggen op de grens van weilanden en de woonwijk. Door de ligging op deze grens hebben bewoners altijd uitzicht over de polder door de enorme ramen die ook nog eens heel veel licht binnenlaten. Met twee terrassen kunnen de bewoners optimaal genieten van de zon. De enorme tuin die bij de villa hoort worden door de bewoners zelf ingedeeld en ingericht naar eigen stijl. Veel bewoners kiezen voor het leggen van graszoden omdat dit veel tijd scheelt en duurzaam is. 

The Pearls & The Crowns

The Pearls & The Crowns zijn het exclusieve gedeelte van de woonwijk Sedum. De woningen zijn aan te passen naar de smaak en gezinssamenstelling van de bewoners zelf. The Pearls & The Crowns ligt op fietsafstand van het oude centrum van Gorinchem en biedt alle voorzieningen van de stad. De winkels, scholen en zorg zijn namelijk allemaal om de hoek.

Hoog Dalem de Eilanden

In het noordoostelijke gedeelte van Hoog Dalem ligt de derde fase van project De Eilanden. De woningen hebben diepe tuinen die liggen op het noordwesten, noordoosten, oosten, zuidoosten of op het zuidwesten. Het is dus aan de bewoners om te kiezen wat voor tuin zij graag willen. Bij de bouw van deze woningen wordt gedacht aan de toekomst: alle huizen zijn namelijk gasloos.

Natuur in Gorinchem

Vogels kijken in Natuurgebied Avelingen

Tussen Gorinchem en Boven-Hardinxveld ligt een natuurgebied waar het wandelen perfect te combineren is met het spotten van vogels. In natuurgebied Avelingen wisselen verschillende soorten natuur elkaar af: hoge bomen, weilanden, zandoevers en nog veel meer. Ook laten veel vogels zich zien in het natuurgebied. Zo zijn in de winter vooral ganzen, eenden, kuifeenden en zangvogels te gast. In de zomer zijn er vooral vlinders te vinden.

Natuurcentrum Gorinchem

Natuurcentrum Gorinchem bestaat uit verschillende weiden en stallen, een speeltuin maar ook verschillende horecagelegenheden om even bij te komen. Het centrum is voor jong en oud, zo is er een kinderboerderij maar zijn er ook vergaderzalen te vinden. Een dierenverblijf met een speciaal pauwenverblijf, speelweide, rustweide, moestuin, vlindertuin maar ook natuur en milieu-educatie zijn allemaal te vinden in het natuurcentrum.

Klantervaringen in Gorichem

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Gorichem

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Gorichem en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Gorichem

Veelgestelde vragen in Gorichem

Hoe snel kunnen graszoden in Gorichem geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Gorichem?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.