Graszoden kopen in Fijnaart

Uw huis kopen in Fijnaart maakt dat u inwoner gaat worden van de gemeente Moerdijk. Hierdoor zult u in de gemeente Noord-Brabant woonachtig worden.

De grond in Fijnaart bevat zeeklei. In het verleden vonden er meerdere overstromingen in Fijnaart plaats.  Meerdere kreken vormen de overblijfselen van deze waterrijke periode.

Aan water geen gebrek in Fijnaart. Ten zuiden vindt u het water genaamd de Dintel en als restant van een zeearm vindt u de Keenehaven die ten oosten van Fijnaart gelegen is. 

Voor uw tuin kunt u bij uw bestaande woning in Fijnaart graszoden kopen. De graszoden zullen door de waterrijke omgeving de nodige voedingsstoffen ontvangen. Naast de praktische kant geven graszoden u ook een goede basis voor de verdere vormgeving van uw tuin. Met zo’n 5500 inwoners in 2020 voorziet Fijnaart de inwoners op feestgebied onder andere van de volgende festiviteiten:

 • Graanpop
 • de Fendertse week
 • Carnaval

Veel festiviteiten worden op grasvelden georganiseerd. Die grasvelden kunnen met graszoden snel worden vormgegeven en bieden daarmee de gelegenheid om de feestelijkheden verder vorm te geven.

Graszoden kopen in Breda

Wilt u liever een nieuwbouwwoning kopen, dan kunt u beter gaan kijken bij een project in Breda. Hier kunt u een nieuw te bouwen huis kopen dat aan het water gelegen is, namelijk aan de Nieuwe Mark.

Het huis dat u hier kunt kopen kent twee woonlagen. De diepe tuin die u hier ter beschikking heeft, leent zich heel goed voor het kopen en leggen van graszoden. Uw auto kunt u in een ondergronds gelegen parkeergarage kwijt.

Voorzieningen in Breda

 Als u besluit dat Breda uw nieuwe woonplaats wordt, dan zult u op loopafstand de nodige voorzieningen aantreffen, zoals:

 • winkels
 • cafés
 • terrassen
 • restaurants

Daarnaast is de ligging heel gunstig. U kunt via de snelweg en doorgaande wegen de omliggende plaatsen snel met de auto bereiken.

Duurzaamheid

Als u de tuin gaat voorzien van graszoden is het goed om stil te staan bij duurzame toepassingen in uw woning.  Zo kunt u met het oog op de toekomst uw huis laten voorzien van vloerverwarming en een elektrische kookplaat laten plaatsen. 

Als u kiest voor een warmtepomp en zonnepanelen, dan bent u goed voorbereid op het moment waarop in Nederland de huizen geen gas meer zullen gebruiken.  In uw huis kunt u ook kleinere duurzame maatregelen treffen. 

Op het gebied van verlichting kunt u kiezen voor ledlampen. Deze kunnen een aanzienlijke besparing op uw maandlasten betekenen.  Diezelfde verlichting kunt u ook in uw tuin aanbrengen.  Hiermee is uw van graszoden voorziene tuin ook in de avonduren en in de wintermaanden prachtig om te zien.

Klantervaringen in Fijnaart

Klantervaring van Wilfred uit Klundert

“Goede en snelle levering”

Gemakkelijke website om te bestellen. Duidelijke uitleg met documentatie. Snelle levering. Gras ligt er netjes bij. nu veel water geven en ik kan er weer jaren van gaan genieten.

Wilfred - Klundert - 2020-05-19
Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24

Graszoden bezorgen Fijnaart

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Fijnaart en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Fijnaart

Veelgestelde vragen in Fijnaart

Hoe snel kunnen graszoden in Fijnaart geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Fijnaart?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.