Graszoden kopen in Ferwert

Wonen in een terpdorp op steenworp afstand van de Waddenzee, dat staat u te wachten als u inwoner wordt van het Friese dorp Ferwert. Als u een woning in Ferwert besluit te kopen, dan komt u noordoostelijk van Leeuwarden te wonen en mag u zich inwoner van Friesland noemen.

Ontstaan van de naam Ferwert

In het verleden werd de plaatsnaam Ferwert geschreven als Ferwerth. Werth had betrekking op terp. Pas in 1999 is de naam officeel veranderd in Ferwert.

Met een inwonersaantal van nog geen 2000 is er van een grootschalige woonomgeving geen sprake. Wilt u toch in Friesland komen wonen, maar het liefst in een nieuwbouwwoning?

Wonen aan het water

Friesland heeft veel te bieden als provincie, maar de enorme hoeveelheid aan watergebieden springt er echt wel uit. Een huis kopen dat niet ver van Ferwert gelegen is, kan als u deelneemt aan project Stadsdock. In deze woonomgeving is het bijna onmogelijk om geen aanhoudend vakantiegevoel te krijgen. Hier is echt aan alles gedacht.

Een huis en graszoden in Noordoost Friesland kan een goede keuze zijn binnen dit project. Niet alleen vanwege de ligging aan de Dockumer Ee, maar ook vanwege de mooie vergezichten en de ruimte die u hier wordt geboden om uw huis en graszoden te kopen.

Kavel kopen

Wilt u optimale keuzevrijheid? Kiest u dan voor het kopen van een kavel. U kunt uw eigen stuk grond dan voorzien van de woning van uw keuze en de resterende ruimte vullen met graszoden.

Het leggen van graszoden kunt u zelf doen. Met graszoden op uw nieuwe kavel krijgt uw toekomstige perceel direct een mooie uitstraling.

Duurzaamheid

Wordt u inwoner van deze prachtige locatie, dan is aandacht voor duurzaamheid bijna een vereiste. Dit gebied staat bol van het natuurlijk schoon. Door uw eigen woning te voorzien van milieuvriendelijke oplossingen draagt u ook uw steentje bij.

Duurzame verbeteringen doorvoeren, kan zowel op grote als op kleine schaal. U kunt de verlichting in uw huis en tuin bijvoorbeeld met ledverlichting regelen. Om uw eigen energie op te wekken, kan het plaatsen van zonnepanelen een goede investering zijn. Zo verlaagt u niet alleen uw maandelijkse lasten, maar geeft u ook blijk van goede wil waar het gaat om het klimaat.

De graszoden die u voor de grond rondom uw woning kunt kopen, bieden u de mogelijkheid om uw tuin verder in te richten met fruitbomen of een eigen moestuin.

Klantervaringen in Ferwert

Klantervaring van Eeltsje stelpstra uit Marrum

“Keurig netjes geleverd.”

De chauffeur moest een flink stuk rijden ivm wonen in een doodlopende straat, met de kooiaap om de zoden aan huis geleverd te krijgen. Geen gemopper! Netjes afgeleverd

Eeltsje stelpstra - Marrum - 2020-06-24
Klantervaring van Astrid uit Burdaard

“Snelle levering, goede kwaliteit”

Heldere website, graszoden zijn snel en duidelijk te bestellen. Levering erg snel en volgens afspraak! Een aanrader voor een ieder die een mooi, strak en groen gazon wil!

Astrid - Burdaard - 2021-03-10

Graszoden bezorgen Ferwert

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ferwert en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ferwert

Veelgestelde vragen in Ferwert

Hoe snel kunnen graszoden in Ferwert geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ferwert?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.