Graszoden kopen in Ernst

Graszoden kopen is een creatieve optie voor een mooie achtertuin in het plaatsje Ernst. Ernst ligt aan de Duitse moezel en maakt deel uit van een mooi groen gebied niet ver van de Nederlandse grens. Ook in het Duitse Ernst kunt u genieten van een mooi groen gazon. Graszoden kopen zorgen ervoor dat uw tuin straalt van de natuur. De natuur in Ernst is rijk aan flora en fauna. Graszoden kopen in Ernst biedt de optie tot een mooie achtertuin waar u zeer creatief qua indeling mee kunt zijn. Graszoden kopen gaat via de website. U kunt deze laten bezorgen en ook afhalen op locatie. Graszoden zijn makkelijk zelf te leggen. U moet het gazon opmeten en hiervoor kijken aan hoeveel vierkante meter u graszoden moet kopen en hoeveel u dus nodig heeft. Graszoden zorgen voor een mooie strakke tuin die in haar gemak is voorzien van fijn onderhoud. 

Wijken en buurten in Ernst

In Ernst woont u in een groene omgeving met vele vrijstaande woningen in Duitse sferen. U kunt een mooi groen gazon voor uw woning leggen door graszoden te kopen. Kinderen kunnen dan in het mooie Ernst aan de Moezel buiten spelen. Ernst biedt naast mooie vrijstaande woningen ook vele campings en vakantiehuisjes pal in de natuur. Het stadje is zeer pittoresk aan het water. Graszoden kopen kan voor elke gezinswoning met tuin en zal altijd passen. 

Natuur in Ernst

De Duitse Moezel rivier bepaald het stadsaanzicht van Ernst. Het plaatsje heeft een authentieke uitstraling. Langs de Moezel en door de ongerepte natuur zijn vele wandel en fietsroutes te vinden. Natuurliefhebbers komen hier dan ook makkelijk tot rust. Ernst heeft grote mooie wijngaarden en veel bos in haar omgeving. Vanuit Nederland is Ernst in enkele uren al te bereiken per auto en per bus. In de omgeving zijn landgoeden en kastelen te vinden die u terug brengen naar de historie van het stadje. Aartsbisdom Trier was vroeger onderdeel van het stadje en er speelde Frans revolutionaire taferelen rond de Moezel. Het stadje stamt al uit het jaar 777 na Christus toen het de naam “Arnesche” droeg. Ernst is zeer toeristisch en biedt tal van recreatieve opties. U kunt er mountainbiken, varen over de Moezel en talloze speciale wandel excursies die voorzien zijn van een gids beleven. Naast mooie graszoden voor in uw achtertuin, is er dus veel groen te vinden.

Bezienswaardigheden in Ernst

De Sankt Salvator Kerk is een mooie bezienswaardigheid welke ook de meest dominerende en bekendste is van het dorp. Deze kerk stamt uit 1846 en is opgesierd met de Neo Romaanse stijl qua architectuur. De Moselkrampen Wandelroute wordt veel aangedaan door toeristen maar is ook de moeite waard als u in Ernst woont. Deze wandelroute is net zo kronkelig als de Moezel rivier en u zal de rivier op zijn mooist laten zien. U krijgt daarnaast wijngaarden te zien, bossen en diverse mooie authentieke huizen op de route. Ook kunt u hier vele soorten dieren en planten tegenkomen. De wandelroute is middelzwaar en 15 kilometer lang. De Moezelwijn wordt in Ernst gebrouwen. Diverse wijnboeren laten hun heerlijke wijn aan u proeven als u langskomt. In het nabijgelegen Ensch is ook nog een historisch museum waar u terug kunt gaan in de tijd van de Moezel in vroegere tijden. Hier wordt alles over het leven aan deze rivier verteld. 

Klantervaringen in Ernst

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Ernst

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ernst en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ernst

Veelgestelde vragen in Ernst

Hoe snel kunnen graszoden in Ernst geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ernst?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.