Graszoden kopen in Emmeloord

Heeft u de keuze gemaakt om uw gazon op te knappen, maar weet u nu niet hoe het verder moet? Maakt u zich geen zorgen: wij kijken met u mee! Wij hebben al veel van onze klanten uit Emmeloord blij gemaakt met het bezorgen en leggen van graszoden in de wijken Ecopark, Tussen Gracht en Vaart, Onkruidbuurt en Het Waterland. Wilt u meer informatie over de manier waarop wij werken en wat u kunt verwachten als u met ons in zee gaat? Kijk dan onderaan deze pagina, daar kunt u alles rustig doornemen.

Nieuwbouwwijken in Emmeloord

Project Zuiderzeewerk

Het is fijn wonen in de nieuwbouwwijk Emmelhage, onderdeel van het nieuwbouwproject Zuiderzeewerk. Niet alleen door de groene omgeving, maar ook door de grote tuinen waar elke woning van is voorzien. De achtertuinen zijn maar liefst 14 meter diep! Een grote tuin betekent dat u veel verschillende kanten op kunt met uw wensen. Mocht u er niet uitkomen, kunnen wij u altijd helpen met het maken van de juiste keuzes. U kunt altijd contact met ons opnemen. Deze nieuwe wijk is te vinden in het noorden van Emmeloord.

Project Wellerwaard

Midden in natuurgebied Wellerwaard in de Noordoostpolder heeft het nieuwbouwproject Wonen in Wellerwaardhaar intrede gemaakt. Het natuurgebied kenmerkt zich door de gemixte landschappen met water, riet, weidse poldervergezichten en bos. Heerlijk om meteen vanuit uw huis een grote wandeling te maken! Om het gebied exclusiviteit te laten en blijven uitstralen, zijn de huizen gebouw onder architectuur en wordt er gebruik gemaakt van een beeldkwaliteitsdocument. Zo woont u mooi, maar blijft het natuurgebied dat gelukkig ook! 

Natuur rondom Emmeloord

Noordoostpolder – Het Kuinderbos

Met haar 1100 hectare grote bos, is Het Kuinderbos het grootste aaneengesloten bos van de Noordoostpolder. Het Kuinderbos bevindt zich in het noorden van Emmeloord. Omdat het bos een mengeling van zure en kalkrijke grond heeft, is het mogelijk dat maar liefst 23 van de 27 varensoorten uit Nederland in dit bos groeien. Een leuk weetje om tijdens het wandelen aan uw wandelpartner te vertellen! Ook fietsers kunnen hier hun energie kwijt en moutainbikers kunnen speciale mountainbikeroutes volgen. Wilt u met uw paard op stap? Ook dat is mogelijk op een van de ruiterpaden. Aan de voormalige Zuiderzeehaven aan de Hopweg is een dagkampeerterrein en kunt u barbecueën bij de barbecueplaats. Kortom: Het Kuinderbos is zeker een bezoekje (of twee!) waard, of dit nou in de zomer of de winter is. 

Klantervaringen in Emmeloord

Klantervaring van Gert santbergen uit Marknesse

“Snel geleverd en prachtige kwaliteit!”

Mooie kwaliteit gras en lekker snel geleverd. Goede communicatie via de telefoon als via de mail. Vooral fijne en duidelijke documentatie alvorens de bestelling geleverd werd. Bij vragen blijkt ook geen probleem te zijn om deze te stellen, zeker doen!

Gert santbergen - Marknesse - 2020-06-20
Klantervaring van Vincent uit Swifterbant

“Levering op tijd, zoden zagen er goed uit”

Levering keurig op tijd, graszoden zien er goed uit en zijn makkelijk te verwerken. Wel opletten dat sommige iets smaller zijn c.q. iets breder. Fijn dat er een goede beschrijving aanwezig is hoe je de graszoden moeten leggen en onderhouden

Vincent - Swifterbant - 2020-04-30

Graszoden bezorgen Emmeloord

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Emmeloord en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Emmeloord

Veelgestelde vragen in Emmeloord

Hoe snel kunnen graszoden in Emmeloord geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Emmeloord?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.