Graszoden kopen in Elst

In de nabijheid van Elst zal een nieuwbouwwijk worden gebouwd. Het project dat de naam Hof van Nijmegen draagt, biedt de mogelijkheid om een woning te kopen in een groene omgeving, waar graszoden kopen een goede investering is.

Gelegen aan het Douglasbos en in het groene stadsdeel Dukenburg is dit project, in de buurt van Elst, het overwegen waard. Voor een heerlijke wandeling is stadspark Staddijk op korte afstand te vinden. Voor gezinnen zijn er leuke uitjes te bedenken. Zo kunt u met uw kinderen naar de waterspeelplaats, gebruikmaken van de kabelbaan of een natuurgebied bezoeken. Er zijn legio natuurgebieden waar u een kijkje kunt gaan nemen, zoals:

 • de Hatertse Vennen
 • recreactiegebied De Berendonck
 • Grand Canal
 • de Geologenstrook

Het doel van Het Hof van Nijmegen is een gemengd publiek te trekken voor de te kopen woningen. 

De ligging van de vele natuurgebieden getuigt van een groene woonomgeving. Hier zullen graszoden goed tot hun recht komen.

Kiest u voor het Hof van Nijmegen, dan kunt u hierbij kiezen om te wonen:

 • aan de straat
 • aan de groene rand
 • aan het park

Laat uw gedachten gaan over uw nieuwe woning en voorzie uw tuin van graszoden.

Architectuur

De veelvuldige keuze uit zowel tussen- als hoekwoningen maken het kopen van graszoden mogelijk. De woningen worden opgeleverd met aansprekende architectuur, waarbij al een keuken en complete badkamer gerealiseerd zullen zijn. 

U ontvangt een cheque ter waarde van 1500 euro om uw tuin te voorzien van graszoden en accessoires die uw tuin zullen omtoveren tot een prachtig geheel. 

Kiezen voor dit project in de buurt van Elst betekent dat u kiest voor een huis dat klaar is voor de toekomst. 

Weliswaar worden de te kopen huizen in eerste instantie voorzien van stadswarmte, maar na een aantal jaren worden ze via een stadswarmtenetwerk verwarmd. 

De voorzieningen voor deze overgang zijn al aanwezig op het moment dat u uw woning betrekt. Grote verbouwingen zijn daarom niet nodig om de overgang te laten plaatsvinden.

Cultuur in Gelderland

Uw tuin kan worden voorzien van graszoden die u bij ons kunt kopen. Aangezien de keuken en badkamer al helemaal af zijn bij de oplevering, kunt u de tijd nemen om de cultuur van Gelderland te ontdekken.

Van Nijmegen naar Elst in minder dan een half uur rijden is mogelijk met de auto. Met een ligging tussen Arnhem en Nijmegen vormt Elst een goede uitgangspositie voor een dag cultuur snuiven in Nijmegen. 

De rode stad Nijmegen

Naast Voorburg, Heerlen en Maastricht claimt Nijmegen de titel oudste stad van Nederland. Het 2000-jarig bestaan werd in 2005 gevierd. 
Sinds de jaren zestig en de jaren zeventig van de twintigste eeuw staat Nijmegen bekend als rode stad. 
In die jaren waren er nogal wat Marxisten te vinden, die door hoeveelheid studenten nogal opvielen. 
Om die reden kreeg Nijmegen dan ook een tijdje een bijnaam, namelijk “Havana aan de Waal”. 
Met de Radboud Universiteit en de bruisende energie zult u zich hier goed kunnen vermaken.
Wellicht wordt u zo enthousiast van Nijmegen dat u besluit deel te nemen aan de Nijmeegse vierdaagse. 
Die vierdaagse heeft Elst weliswaar niet, maar in Elst vindt u dan wel weer het kerkmuseum.

Klantervaringen in Elst

Klantervaring van Melissa uit Elst

“Tevreden!”

Overzichtelijke site, snelle levering op afgesproken datum, vriendelijke chauffeur. Graskwaliteit is top! Makkelijk te leggen en mooi vol gras.

Melissa - Elst - 2020-06-10
Klantervaring van Lendert uit Oosterbeek

“Helemaal tevreden!”

Graszoden snel geleverd. Mooie handzame zoden. Schaduwgras besteld omdat onze tuin op het oosten ligt en relatief weinig zon krijgt. Eerst de aanlegbemesting gestrooid en daarna de graszoden gelegd. Fluitje van een cent en prachtig resultaat!

Lendert - Oosterbeek - 2020-03-26

Graszoden bezorgen Elst

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Elst en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Elst

Veelgestelde vragen in Elst

Hoe snel kunnen graszoden in Elst geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Elst?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.