Graszoden kopen in Elburg

Wonen in Elburg staat garant voor wonen in een waterrijke omgeving. Gelegen aan het Drontermeer en het Veluwemeer leent de omgeving van Elburg zich uitstekend voor sportieve activiteiten op het water, maar ook voor vaartochten. Niet alleen Elburg zelf, maar ook de dorpen Doornspijk en ’t Harde verdienen het om bezocht te worden. Wilt u een nieuwbouwhuis kopen in de buurt van Elburg, dan kan dat in de gemeente Oldebroek.

Woningbouw omgeving Elburg

Een huis kopen in de nabijheid van Elburg kan via project Oosterburgh.

Over de bouw van dit project is goed nagedacht. Het geheel krijgt vorm in drie verschillende bouwfases. 

U kunt hier een huis kopen dat is vormgegeven met veel aandacht voor:

 • veiligheid
 • gemoedelijkheid
 • wooncomfort
 • duurzaamheid

U kunt zelf ook een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaamheid door hiervoor zelf maatregelen te treffen. Het kopen van graszoden is mogelijk, maar ook het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw nieuwbouwhuis.

Type huis bepalen

Afhankelijk van uw wens is het mogelijk om binnen dit project een vrijstaand huis te kopen, maar ook twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en rijwoningen worden in dit project in Oldebroek aangeboden.

Kiest u voor een vrijstaand huis, dan is het kopen van graszoden een snelle manier om uw tuin mee in te richten. Hoe groter de kavel, hoe groter de beschikbare ruimte rondom uw woning. Ook bij de andere types woningen zult u gebruik kunnen maken van een tuin. Met het kopen van graszoden heeft u een prachtige basis voor uw tuin. Het aanvullen van uw tuin met planten, struiken en accessoires is dan de volgende stap.

Nieuwbouw in Oldebroek

Het kopen van een huis via dit project biedt u de mogelijkheid om veelvuldig gebruik te maken van het waterrijke gebied, dat zich in de buurt van uw te kopen huis bevindt.
Zowel het IJsselmeer als het Drontermeer bieden veel mogelijkheden voor het beoefenen van watersport en het maken van vaartochten. Met nog geen acht kilometer afstand tussen Oldebroek en Elburg is het ritje naar het water nauwelijks noemenswaardig.
De graszoden die u voor uw tuin kunt kopen, kunnen bij uw nieuwe woning worden afgeleverd.
Vindt u het prettiger om de graszoden zelf te komen halen, dan is een afspraak daarvoor zo gemaakt. 
Het leggen van de graszoden kan door uzelf worden gedaan. Graszoden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg praktisch te verwerken. Ze zijn toepasbaar in kleine tuinen maar ook op velden van groot formaat. 

Klantervaringen in Elburg

Klantervaring van Sven uit Elburg

“Makkelijk besteld en goed geleverd ”

In de bestelling een duidelijke beschrijving ontvangen waarin alles duidelijk omschreven stond hoe te leggen en onderhoud te plegen

Sven - Elburg - 2020-04-17
Klantervaring van Arjen uit Dronten

“Snelle levering”

Snelle levering en goede uitleg en service, zoals het hoort, gras doet het prima.

Arjen - Dronten - 2020-06-30

Graszoden bezorgen Elburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Elburg en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Elburg

Veelgestelde vragen in Elburg

Hoe snel kunnen graszoden in Elburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Elburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.