Graszoden kopen in Eemdijk

Waar u ook woont in Eemdijk, rust en ruimte staan altijd centraal in het dorp. De kans is groot dat u trots eigenaar bent van een mooie vrijstaande woning, uiteraard met een fraaie voor- en achtertuin. Om uw tuin in optimale staat te krijgen, zijn graszoden kopen een erg slimme keuze. 

Geniet van een mooie omgeving in de regio van Eemdijk

Vandaag de dag is recreatie een erg belangrijk bron van inkomsten voor Eemdijk. Zoals de naam het al verklapt, stroomt rivier de Eem langs het dorp. Niet veel verder komt u uit bij het Eemmeer, waar u de hele dag door heerlijk kunt vertoeven. Dobber met uw eigen boot op het meer of vaar verder door naar het Ijsselmeer. Bent u niet zo’n liefhebber van het water en blijft u liever met beide benen op het vasteland, dan zijn er vele mooie wandel- en fietstochten die zeker het overwegen waard zijn.

Een mooi verzorgde tuin dankzij Graszodenkopen.nl

Komt u na een lange dag op het water vertoeven weer aan bij uw fijne woning? Of komen er binnenkort vrienden of familie over de vloer en wordt er heerlijk weer aangekondigd? In beide gevallen wilt u maar al te graag kunnen genieten van een goed onderhouden tuin. Kies daarom voor graszoden kopen van Graszodenkopen.nl. Deze graszoden kunt u rechtstreeks kopen bij de teler, waardoor u altijd zeker bent van een goede kwaliteit. Of u nu aan de Eemdijk, aan het Kerkepad of ergens anders in het dorp woont, voor iedere woning in het dorp zijn de graszoden een erg slimme investering.

U heeft uw graszoden snel in huis 

Het grote voordeel van graszoden kopen van Graszodenkopen.nl, is dat u ze rechtstreeks van de teler kunt kopen. Hierdoor heeft u uw bestelling snel in huis en u koopt de graszoden voor een mooie prijs. U kunt rekenen op een levertijd van één dag en de grasmatten worden rechtstreeks bij u aan huis bezorgd. Gaat u binnenkort ook voor gloednieuwe graszoden voor uw voortuin of achtertuin in Eemdijk? 

Klantervaringen in Eemdijk

Klantervaring van Walter uit Bunschoten

“Top”

Mooi vers gras. Netjes geleverd en geen scheuren te bekennen.

Walter - Bunschoten - 2020-07-12
Klantervaring van Arian uit Bunschoten

“Premium graszoden, premium kwaliteit”

Graszoden volgens afspraak in de ochtend geleverd. Prima online instructie. Goed overleg met de transporteur waardoor de pallet tijdelijk en schaduw kon staan om het uitdrogen tot een minimum te beperken. 's middags de zoden gelegd en sproeien. Direct al prima resultaat. Ben benieuwd hoe de grasmat er over 2 a 3 weken bij ligt.

Arian - Bunschoten - 2020-05-09

Graszoden bezorgen Eemdijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Eemdijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Eemdijk

Veelgestelde vragen in Eemdijk

Hoe snel kunnen graszoden in Eemdijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Eemdijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.