Graszoden kopen in Ede

Hof te Dieren

Het Hof te Dieren is een landgoed en kasteel ten westen van Dieren. Het kasteel werd voornamelijk gebruikt als jachtslot en kent een lange geschiedenis. Sinds 1820 is het landhuis erbij gebouwd en 1000 hectare aan gazonnen en ander mooi groen. Het gebied wordt tegenwoordig als wijngaard gebruikt, maar diende destijds puur als ‘achtertuin’ van de familie die er woonde. U kunt het kasteel bezoeken waarna u heerlijk kunt wandelen in de omgeving. Een leuk uitje voor de zondagmiddag!

Nieuwbouwproject Imboschveld

De gemeente van Dieren is de laatste jaren een aantal nieuwbouwprojecten gestart. Imboschveld is hier een goed voorbeeld van. Met haar 40 nieuwbouwwoningen ook nog eens een groot project. De nieuwbouwwijk komt op een plek met veel groen te staan, juist daarom is het een grote prioriteit om deze natuur ook te blijven behouden. Dit doet de gemeente door onder andere de perkjes, grasvlaktes en bomen zo veel mogelijk te laten staan. Aangezien het om een vrij groot gebied gaat, wordt hier extra aandacht aan besteed. Mocht u dus interesse hebben in deze woningen, dan kunt u er in ieder geval vanuit gaan dat u in een groen en rustgevende omgeving zal wonen. Wij dragen daar deels aan bij door grasmatten aan te bieden. Onze grasmatten zijn via de website te bestellen en worden snel geleverd. Ideaal voor bijvoorbeeld in uw nieuwe voor- of achtertuin!

Klantervaringen in Ede

Klantervaring van Lukas uit Ede

“Snelle levering, klantgericht en mooi gras!”

De graszoden werden snel bezorgd (zondag besteld = dinsdag in huis) en netjes voor de deur afgeleverd. Van tevoren werd er nog een gidsje opgestuurd met tips voor aanleg en de eerste weken onderhoud. De track en trace werkte niet goed, maar toen ik daar een mailtje over stuurde werd deze binnen enkele minuten beantwoord, inclusief de verwachtte levertijd. De graszoden zien er goed uit en zijn makkelijk te leggen. Er zit wel verschil in hoe mooi het gras is per rol. De ene rol lijkt wat “voller” dan de andere. Ze liggen nu een week en er is nog wel verschil waarneembaar maar dit lijkt te verdwijnen. Wel waren er enkele kale plekken op de rol: ik denk door de vele regenval de weken voor bestellen. Ik verwacht dat ik wel dichtgroeit. Enkele grote pre plekken heb ik uitgesneden en gevuld met een stukje gras van een andere rol. Tot nu toe zeer tevreden en de tuin ligt er mooi bij!

Lukas - Ede - 2020-07-13
Klantervaring van Rolinka uit Ede

“Helemaal top! ”

De site is duidelijk en er staat overzichtelijk informatie op. De levering is altijd super snel. Ook ivm het Corona virus geen problemen. Ze houden ons goed op de hoogte van wanneer het word geleverd. Kwaliteit is super van het gras! Koerier is vriendelijk!

Rolinka - Ede - 2020-04-12

Graszoden bezorgen Ede

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ede en omstreken, met track en trace.
  • Voor 12.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ede

Veelgestelde vragen in Ede

Hoe snel kunnen graszoden in Ede geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ede?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.