Graszoden kopen in Dinteloord

De allereerste inwoners van Dinteloord waren hoofdzakelijk protestantse boeren die uit de Zeeuwse eilanden en Zuid-Holland afkomstig waren. Spaanse troepen hebben Dinteloord in de Tachtigjarige Oorlog meerdere malen bezet.

Dinteloord kent vruchtbaar kleigrond, waardoor de agrarische sector vanuit het verleden een groei kon doormaken. 

Veel gebouwen tonen de vele historische kenmerken van Dinteloord ook vandaag de dag nog. Dit kunt u met eigen ogen zien u als u een bezoek gaat brengen aan de diverse kerken in Dinteloord en even de tijd neemt voor het oorlogsmonument Dinteloord.

Graszoden kopen in Halsteren

Als u van plan bent om een nieuwbouwhuis en graszoden te kopen in de nabijheid van Dinteloord, dan is project Nieuw Altere in Halsteren het overwegen waard.

Binnen dit project worden meerdere soorten nieuwbouwhuizen gebouwd die allemaal de beschikking hebben over een eigen tuin.  Voor uw toekomstige tuin kunt u graszoden kopen.

De graszoden zijn eenvoudig te leggen en toveren de ruimte bij uw huis in korte tijd om tot een mooi groen geheel.  Hierna kunt u in alle rust kijken hoe u de tuin verder wilt aankleden.

Duurzaamheid

Met een huis dat u in de gemeente Bergen op Zoom kunt kopen, zult u de eigenaar worden van een woning die op een hoogwaardige manier is afgewerkt en bovendien duurzaam is gebouwd.  Zo heeft u een eigen bodemwarmtepomp en kunt u zelf nog de nodige maatregelen treffen om uw huis goed op de toekomst voor te bereiden.

Zonnepanelen op het dak van uw huis zijn duurzaam en verlagen uw maandlasten.  U wekt zelf energie op en dat loont zich. Voor uw tuin kunt u ledlampen kopen en een tuinhuis. Ook het dak van uw tuinhuis is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Met de verlichting in uw tuin worden de graszoden mooi verlicht.  Zo is het op elk moment van de dag volop genieten. Naast graszoden en zonnepanelen kunt u ook een elektrische kookplaat en vloerverwarming kopen. Al deze investeringen dragen bij aan een duurzaam huis.

Bezienswaardigheden

In Bergen op Zoom kunt u veel monumenten bezoeken en zo een goed beeld vormen van het verleden. 

U kunt hiervoor een bezoek brengen aan de volgende musea:

 • kermismuseum
 • spotprentenmuseum
 • historisch museum

Naast historische attracties kunt u in de nabijheid van uw huis ook uw vrije tijd doorbrengen door een uitje te plannen naar onder meer het Jazzweekend, de Kerstmarkt, het PopMonument en de Bourgondische Krabbenfoor.

Wonen in Brabant maakt het u niet alleen mogelijk om fijn te wonen, maar ook om in de nabijgelegen provincie Zeeland en het noorden van België in alle rust te ontdekken.  Zo heeft u een prachtig huis in een mooie omgeving en kunt u uw vrije tijd naar eigen wens invullen, door te kiezen voor de vele opties die Noord-Brabant u biedt.

Klantervaringen in Dinteloord

Klantervaring van Leendert uit Ooltgensplaat

“Zeker aan te bevelen”

Duidelijk bestelproces. Goede klantenservice. Nette levering en goed gras.

Leendert - Ooltgensplaat - 2020-05-16
Klantervaring van Saskia voll uit Achthuizen

“Super vers gras”

mooie grasmatten, kersvers, op tijd geleverd..zou hier zeker een volgende x weer bestellen

Saskia voll - Achthuizen - 2020-06-01

Graszoden bezorgen Dinteloord

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Dinteloord en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Dinteloord

Veelgestelde vragen in Dinteloord

Hoe snel kunnen graszoden in Dinteloord geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Dinteloord?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.