Graszoden kopen in Delfzijl

Delfzijl is een mooie stad in Groningen. Het ligt in de gemeente Eemsdelta. De stad ligt aan de Eems en de haven van Delfzijl is de grootste haven van Noord-Nederland. Woont u in Delfzijl, mist uw tuin nog een beetje natuur en wilt u uw tuin nou opfleuren met een gazon van Nederlandse bodem? Dan hoeft u gelukkig niet meer verder te zoeken. Met onze graszoden kunt u de mooiste gazons maken voor alle geplogenheden. Op onze website kunt u makkelijk een bestelling plaatsen en zo onze graszoden kopen. De graszoden zullen aanstonds bij u aankomen. Na het kopen hoeft u slechts de graszoden te planten, en te genieten van uw prachtige gazon!

Delfsail

In 2021 is Delfzijl voor de zevende keer gastheer van DelfSail. Dit grote internationale evenement van Tall Ships van over de hele wereld is absoluut uniek! Na Amsterdam SAIL is Delfzijl de tweede haven van Nederland waar dit evenement elke vijf jaar plaatsvindt, wat al sinds 1986 het geval is. Vanaf 10 juni tot 13 juni 2021 staan de haven van Delfzijl en heel Groningen in het teken van DelfSail. Natuurlijk bent u hier als inwoner van Delfzijl ontzettend trots op. Wel zo gepast om de toeristen met verzorgde huizen en tuinen te ontvangen. U kunt door het kopen van onze graszoden Delfzijl een goed imago geven voor iedereen die deze zomer komt kijken naar DelfSail!

Havenstad = shopstad

De havenstad Delfzijl heeft veel winkels en eetgelegenheden. Winkelcentra zijn aantrekkelijk op gebieden als mode, restaurants en lifestyle. Shop-succes kan worden verzekerd in gespecialiseerde speciaalzaken of grote winkelketens. Supermarkten hebben zeer lange openingstijden, wat ongetwijfeld erg handig is voor de dagelijkse boodschappen. Als u van een gezellig sfeertje houdt, is de wekelijkse markt op woensdag zeker een bezoek waard.

De gastvrijheid van de eigenaren en het gratis parkeren maken het hele proces geweldig. Iedereen voelt zich thuis in deze winkelstad. Zelfs als u niet zo van het shoppen bent is er een oplossing. U kunt dan bij ons terecht om uw graszoden te kopen. Op die manier voelt u zich nog meer thuis in uw eigen huis.

Oud West

Oud West is een prachtige wijk in Delfzijl. De oudste huizen uit deze wijk komen uit de jaren 20 en 30 van de 20e eeuw. Na de Tweede Wereldoorlog zijn de meeste huizen gebouwd die nu te zien zijn in de wijk. De mooie huizen zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De huizen hebben groene tuinen. Dit past heel goed bij de grachten die in deze wijk te vinden zijn. Ook in deze wijk leveren wij graszoden aan huis.

Tuikwerd

Tussen het Eemskanaal en Damsterdiep ligt de wijk Tuikwerd. Het is een moderne wijk, gebouwd rond 1980. De types huizen zijn hier zeer genuanceerd en ook hier zult u versteld staan van het groen. In deze wijk bevindt voetbalclub V.V. Oosterhoek zich. Wilt u of uw kind een balletje trappen in de tuin? Dan kunt u door het kopen van onze graszoden Delfzijl een betere voetbalclub maken! De gazons die uitgroeien zijn namelijk zeer geschikt om op te sporten. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook heerlijk om op te picknicken of om simpelweg te genieten van de prachtige kleur.

Klantervaringen in Delfzijl

Klantervaring van Blaauw uit Delfzijl

“Superfijn ”

Super gras, goede service

Blaauw - Delfzijl - 2020-07-10
Klantervaring van Richard  uit Delfzijl

“Prima, goede kwaliteit en service!”

Binnen 2 werkdagen geleverd, goede service had niet juiste e-mailadres doorgegeven. Even gebeld en werd gelijk aangepast. Mail ontvangen ivm warme weer met duidelijke instructies. Chauffeur belt netjes 30 minuten van te voren levert het op plaats af en geeft gedetailleerde uitleg om de graszoden te leggen. TOP!

Richard - Delfzijl - 2020-06-25

Graszoden bezorgen Delfzijl

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Delfzijl en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Delfzijl

Veelgestelde vragen in Delfzijl

Hoe snel kunnen graszoden in Delfzijl geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Delfzijl?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.