Graszoden kopen in delfgauw

Wilt u graszoden kopen in delfgauw? Dan kunt u het beste graszoden online bestellen. Dit is goedkoper dan de meeste grasmatten bij tuincentra en meestal hebben zij er maar een aantal op voorraad. Wij leggen vaak grasmatten en graszoden in delfgauw en hebben altijd een grote voorraad. Ons werkgebied bestaat onder andere uit de wijken XXX. Ook in andere wijken in delfgauw bezorgen en leggen wij graag uw graszoden. Meer informatie over het leveren en leggen van grasmatten vindt u onderaan deze pagina.

Groen oases in delfgauw

delfgauw heeft een industrieel karakter, maar er zijn ook veel parken en groene oases. Het is de ideale plek voor mensen die in de stad willen wonen, maar ook veel groen in de buurt willen. Er zijn veel mooie parken om te wandelen en fietsroutes door het landschap.

Parken in delfgauw

1

1

2

2

Groene nieuwbouwwijken in delfgauw

In nieuwbouwwijken in delfgauw is, verrassend genoeg, ook veel groen te vinden.

1

1

2

2

Klantervaringen in delfgauw

Klantervaring van Erwin uit Delfgauw

“Van bestellen tot leggen, top!”

Graszoden besteld en op de gekozen datum geleverd op zeer korte termijn! In de bevestigingsmail instructie voor het leggen en onderhoudschema om het gazon mooi te houden. Koerier stond bij de voordeur met de pallet. Gevraagd of hij achterom kon komen, was geen enkel probleem! Ik had nog nooit een gazon gelegd maar ging prima. Al met al top ervaring!

Erwin - Delfgauw - 2020-06-10
Klantervaring van Pepijn uit Delft

“zeer mooie grasmatten”

Overgestapt van leverancier vanwege slechte kwaliteit. Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van deze matten. Bij deze kwaliteit heb ik een nieuwe leverancier gevonden!!

Pepijn - Delft - 2020-05-16

Graszoden bezorgen delfgauw

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in delfgauw en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor delfgauw

Veelgestelde vragen in delfgauw

Hoe snel kunnen graszoden in delfgauw geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar delfgauw?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.