Graszoden kopen in De meern

De Meern is een prachtig woonplaats net naast de stad Utrecht. Eerst behoorde het tot de gemeente Vleuten-De Meern, tegenwoordig behoort het tot de gemeente van Utrecht. Zoekt u nog graszoden voor uw tuin in De Meern? Zo ja, dan komen we graag een keer bij u langs voor een mooi gazon. Via onze webshop kunt u eenvoudig artikelen kopen. Vervolgens komen we ze overal in De Meern brengen.

Stedelijk en groen in De Meern

De hart van De Meern

De Meern is heeft een uniek en historisch locatie. Naast dat is De Meern wel constant in ontwikkeling. Zo ook in het hart van deze woonplaats. Zo worden tegenover de oude kerk, dicht bij het Leidse Rijn, 57 gezinswoningen gebouwd. Deze moderne gezinswoningen zijn ruim, variërend en duurzaam. Een ander voordeel is dat het een geweldige locatie is. Alles is dicht bij, het is ruim, groen en bovenal rustig.  Door graszoden te kopen voor uw woning draagt u bij aan deze groene buurt. Ook zijn het, vanwege de gezinswoningen, mooie opties om te nemen zodat je een speelveld maakt voor de kinderen.

Graszoden kopen in De Haar Buyten

In Haarzuilens, onderdeel van Beumer Vleuten – De Meern, worden 16 nieuwe woningen gebouwd. Deze locatie zit net buiten het meer dichtbevolkte gedeelte en geeft een meer landelijk gevoel. Toch is het vooral modern wonen, maar dan op een historisch plekje. Hier bevindt u zich nog midden in de natuur en toch dicht bij het centrum van Utrecht. Zo heeft veel uitzicht over landerijen, het Parkbos, de Harrijnseplas en meer natuur. Met al dat water en grond is het een broedplaats voor veel planten die er goed kunnen groeien. Als u graszoden gaat kopen draagt u bij aan dit landelijke karakter. Regelmatig komen we ook langs om deze te bezorgen in zowel nieuwbouwwijken als landelijke gebieden.

Groen en natuur in De Meern

Meentpark

Binnen De Meern vindt u veel groene en rustige gebieden. Zo ook de Meentpark. Dit parkje is gelegen tussen de bebouwing van De Meern Centrum en het bedrijventerrein. Bovendien sluit de Meentpark aan op het Mauritspark en is het een prachtig, ecologische verbinding. Bovendien vindt u veel water terug in het park. Bij het water is op dit moment ook een ijsvogelwand, en is het een broedplaats voor flora en fauna. Als u een huis gaat kopen in het bebouwde gedeelte van De Meern kan het zijn dat u tegen een park zit. In dat geval kunt u vanuit de tuin genieten van de rust en groene oases. Bovendien is het dan heerlijk als u dat vanaf een groen gazon kunt doen, met nieuwe graszoden en de blote voeten in het gras.

Máximapark

Een ander mooi, groen park is het Máximapark. Dit is een stadspark waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Bovendien vormt dit het centrale en groene hart van de omgeving. Het mooie aan dit park is de verscholen Vlinderhof. Dit is een prachtig vlindertuin waar u verschillende soorten vlinders terugvindt. Leuk om naartoe te gaan wanneer u een huis gaat kopen in De Meern.

Klantervaringen in De meern

Klantervaring van Erwin maathuis uit De Pollen

“Snelle levering en een prima grasmat”

De levering stond gepland op 28 april tussen 12.00 en 16.00 maar om 10.00 stonden ze al voor de deur., dezelfde dag de zoden gelegd. Er was ruim voldoende korrelmest bij geleverd voor een oppervlakte van ruim 100m2 Daarna zijn we meteen begonnen met sproeien en ondanks deze warme dagen een top gazon en een prima kwaliteit!!

Erwin maathuis - De Pollen - 2020-08-10
Klantervaring van Wesley uit De lier

“Mooi gras voor een zeer nette prijs!!!”

Had nog nooit gras aangelegd maar door het bijgeleverde boek is het goed te doen. Ook staat er heel veel en duidelijke informatie in hoe je je gras goed kan houden. TOP!!!

Wesley - De lier - 2019-08-23

Graszoden bezorgen De meern

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in De meern en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor De meern

Veelgestelde vragen in De meern

Hoe snel kunnen graszoden in De meern geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar De meern?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.