Graszoden kopen in Chaam

Chaam staat vanuit het verleden bekend als een agrarisch gebied. Wat veel in Chaam plaatsvond waren onder meer de aspergeteelt, tuinbouw, veeteelt en de teelt van frambozen.

Chaam heeft zelfs een frambozenveiling gekend. Dat het een fijne buurt is om te vertoeven, blijkt wel uit het feit dat toeristen de Brabantse plaats veelvuldig weten te vinden. Om die reden is er op het gebied van vakantie de keuze uit onder meer:

 • kampeerboerderijen
 • bungalowparken
 • een natuurcamping
 • een zorgboerderij
 • diverse gewone campings

Bij vakantie hoort genieten met een grote G. Dat er veel winkelvoorzieningen en horecagelegenheden zijn te vinden in Chaam is dan ook niet vreemd. Bij warm weer kan worden gezwommen in een openluchtzwembad, maar genieten van de mooie natuur is eveneens een mogelijkheid. De bus kan u naar de grotere plaatsen Tilburg en Breda brengen.

Graszoden kopen in Breda

Een plek die zoveel toeristen weet te trekken, is uiteraard ook een heerlijke plek om te wonen. In Chaam kunt u sowieso een bestaand huis en graszoden kopen. Voor een nieuw huis zult u echter al snel in Breda terechtkomen. Hier wordt namelijk de Driesche Weide vormgegeven. Een prachtig project waar echt aandacht is besteed aan een groene woonomgeving. In slechts een kwartier rijden, bent u van Chaam in Breda aangekomen.

Hier uw huis en graszoden kopen, creëert voor u de mogelijkheid om in de nabijheid van veel groen te wonen. Een ideale woonomgeving die het u bovendien mogelijk maakt om in een mum van tijd de A27 en de A58 te bereiken.

In de nabijheid van uw te kopen huis zijn ook nog eens de nodige winkelvoorzieningen. Ook voor sporten en ontspanning hoeft u niet ver van huis te gaan.

Duurzaam huis bouwen

Wonen in de nabijheid van zoveel natuur vraagt om een duurzaam huis. Dat dit bereikt kan worden via isolatiematerialen is algemeen bekend.  U kunt echter op veel meer manieren een bijdrage leveren aan het milieu.  Vloerverwarming, een warmtepomp en een elektrische kookplaat kunnen al tijdens de bouw worden geplaatst. 

Door deze investeringen nu al te doen, heeft u geen grote verbouwing nodig om in de toekomst zonder gas in uw energie te kunnen voorzien. Om uw eigen energie op te wekken, kunt u zonnepanelen laten plaatsen. 

Zo voorziet u in uw eigen stroomvoorziening en bespaart u op de maandelijkse lasten.  De graszoden die u voor uw tuin kunt kopen, lenen zich uitstekend voor een snelle en toch prachtige vormgeving van uw tuin. Ook hier kunt u een stukje duurzaamheid doortrekken. 

Plaatst u ledverlichting in de tuin, dan komen de graszoden niet alleen nog mooier tot hun recht, maar u kunt dan ook echt op elk moment volop genieten van de uitstraling die uw eigen groene weide u brengt.

Maak het uzelf gemakkelijk en kijk of u de graszoden al voor de verhuizing kunt kopen. Hiermee kunt u de tuin van tevoren al inrichten en heeft u na de verhuizing alle tijd om uw huis mooi in te richten.

Klantervaringen in Chaam

Klantervaring van Freek uit Chaam

“Snel geleverd en mooie kwaliteit”

Dinsdag besteldt en woensdag netjes op tijd geleverd in mijn tuin! Fijn de extra informatie die over het product wordt meegestuurd via de mail. Mooi compleet product en de kinderen kunnen niet wachten tot ze erop kunnen spelen!

Freek - Chaam - 2020-05-28
Klantervaring van Wouter uit Rijen

“Super! Top kwaliteit en goede levering ”

Een simpel bestelproces, snelle en klantvriendelijke levering en het belangrijkste, prachtig groen en stevig gras

Wouter - Rijen - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Chaam

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Chaam en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Chaam

Veelgestelde vragen in Chaam

Hoe snel kunnen graszoden in Chaam geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Chaam?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.