Graszoden kopen in Bunnik

Bunnik vindt haar oorsprong in het oude Romeinse Rijk. Op het grondgebied van deze plaats bij Vechten bouwden de Romeinen hier een castellum, een fort waar Romeinse legertroepen waren gelegerd. Er was plaats voor 800 soldaten. De Romeinen verlieten Nederland definitief in de 4e eeuw na Christus. Het zou nog zo’n 500 jaar duren voordat onder leiding van de stad Utrecht het land ontgonnen werd en Bunnik ontstond in de vorm van een nederzetting. Na 1200 jaar is de nederzetting uitgegroeid tot een plaats met 15.000 inwoners waar het fijn wonen is. Uw woongenot optimaliseert u met het kopen van graszoden voor uw huis in Bunnik. Zo bouwt u uw eigen nederzetting met een mooie grasmat achter het huis. Precies zoals ze 1200 jaar geleden ook al leefden in Bunnik.

Je ogen uitkijken in de omgeving van Bunnik

Er is veel te genieten in de nabije omgeving van Bunnik. Zowel liefhebbers van natuur als historie komen hier aan hun trekken. 

Het uitgestrekte natuurgebied De Kromme Rijnstreek geeft u volop de kans om inspiratie op te doen voor uw tuin. Uw droomtuin begint met het kopen van graszoden om de basis te leggen voor een mooi stukje natuur in uw achtertuin.Dit rivierenlandschap wordt naast de mooie natuur verder opgesierd door meerdere historische landgoederen, voordat het overgaat in nog zo’n mooi natuurgebied, de Utrechtse Heuvelrug.

Landgoed Amelisweerd


Bunnik heeft twee landgoederen binnen haar grenzen waar u fijn kunt wandelen en tegelijk een stukje geschiedenis kan opsnuiven. Landgoed Amelisweerd was al in de vroege Middeleeuwen het thuis van ridders en andere lieden van adel. Wanneer u uw graszoden gaat kopen voor uw eigen huis, neem hier dan eens een kijkje. Wellicht ontspinnen zich hier ideeën waarmee u uw eigen huis de allure van een landgoed geeft.

Landgoed Rhijnauwen

Het tweede landgoed wat Bunnik rijk is, is landgoed Rhijnauwen. Weliswaar niet zo oud als Amelisweerd, maar desondanks misschien toch wel mooier. Landhuis Rhijnauwen is gelegen aan het water van de Kromme Rijn, wat het huis een statige uitstraling geeft. Wat nog eens wordt versterkt door de oase van groen waar het met gras bezaaide landgoed zich in bevindt.

Als u uw eigen graszoden gaat kopen voor uw achtertuin en u speelt met de gedachte om een vijver aan te leggen, neemt u hier dan eens een kijkje.

Landgoed Rhijnauwen is een mooi voorbeeld welke extra dimensie u aan uw eigen tuin kan geven wanneer er een combinatie van graszoden en water aanwezig is.

Nieuwbouw in Bunnik

Er staat een geweldig nieuwbouwproject in Bunnik op de rol.

Het nieuwbouwproject De Hoenderik belooft een huzarenstukje te worden. Het gebied aan de noordzijde van Bunnik bestaat nu nog uit weilanden en heeft een ideale ligging aan de rivier De Kromme Rijn.

Wanneer u uw graszoden gaat kopen voor uw woning in De Hoenderik, bent u in de gelegenheid om uw huis van die allure te voorzien zoals het landhuis Rhijnauwen.

Naast de aanwezigheid van de rivier, wordt er ook veel natuur intact gehouden zodat er veel natuur groen aanwezig zal zijn in deze wijk. Ideaal voor uw woning wanneer uw graszoden zijn ontplooid tot een mooie grasmat. Uw huis zal feilloos opgaan in deze wijk.

In de wijk Rhijnheage worden tien luxe huizen gebouwd. Riante huizen in stedelijk gebied. Wanneer u uw graszoden gaat kopen voor uw huis in Rhijnheage, creëert u toch nog een stukje natuur bij uw huis.

Uw kwaliteit graszoden kopen doet u eenvoudig bij graszodenkopen.nl

Desgewenst bezorgen wij de graszoden bij u aan huis

Klantervaringen in Bunnik

Klantervaring van Arinka uit Houten

“Snel bezorgd”

Snel bezorgd. Bezorgng is prijzig, maar dat scheelt wel een vieze auto of huur van een aanhanger. Onderaan de streep dus redelijk. De graszoden waren wel een beetje droog door de hitte, maar met flink sproeien is het toch goed gekomen. We zijn heel blij met ons gazon!!!

Arinka - Houten - 2020-06-15
Klantervaring van Angela uit Houten

“Super GOED ”

Ik heb graszoden besteld, mooie kwaliteit goed verpakt en op afgesproken tijdstip geleverd. Ze liggen nu in de tuin hopelijk kunnen we er lang van genieten

Angela - Houten - 2020-04-25

Graszoden bezorgen Bunnik

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bunnik en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bunnik

Veelgestelde vragen in Bunnik

Hoe snel kunnen graszoden in Bunnik geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bunnik?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.