Graszoden kopen in budel-dorplein

In de gemeente Cranendonk vindt u het dorpje Budel-Dorplein. Dit Brabantse dorp telt rond de 1500 inwoners.

Ten oosten van Budel-Dorplein vindt u een prachtig natuurgebied, namelijk de Loozerheide. Dit gebied is maar liefst honderden hectares groot.

Een afwisselend gebied waar u onder andere naaldbos, natte heide, moeras en zandverstuiving aantreft.  Een mooi gebied voor het kopen van graszoden. De vennen Ringselven en De Hoort vindt u hier, evenals een zeldzaam ertsmos.

In dit gebied leven onder andere de volgende dieren:

 • half wilde paarden
 • houtsnippen
 • kleine bonte spechten
 • half wilde runderen
 • waterpiepers

Een gebied dat u bij elk bezoek een andere aanblik zal geven en om die reden nooit zal vervelen. 

Wonen in Budel-Dorplein heeft u op het gebied van natuurlijk schoon veel te bieden. Bent u woningzoekende en specifiek op zoek naar een nieuwbouwhuis?

In Valkenswaard kunt u dan uw droomhuis kopen.  Weliswaar op een klein half uurtje rijden van Budel-Dorplein, maar wel met legio mogelijkheden voor het kopen van een nieuwe woning.

Graszoden kopen in Valkenswaard

In de nabijheid van de provincie Limburg kunt u de eigenaar worden van een huis in Valkenswaard.

Waar Budel-Dorplein slechts 1500 inwoners telt, zijn dat er in Valkenswaard meer dan 31.000. Door ontginningen uit de 12e eeuw is Valkenswaard ontstaan.

De ontginningen kregen de kans uit te groeien tot gehuchten door de aanwezigheid van meerdere watermolens. In het jaar 1500 werd het eerste stenen kerkgebouw in Valkenswaard gebouwd.

De inkomens van de pachtboeren waren laag. De route van de slechtvalk ging echter via Valkenswaard en zo hebben de pachtboeren nog wat extra inkomen kunnen verdienen. Ze hielden zich bezig met valkenvangst en begonnen de valken af te richten.

Toen in de 19e eeuw tabaksbewerking thuis in opmars was, konden de boeren vooral in de wintermaanden extra geld verdienen.

De tabaksindustrie vormde tijdenlang een belangrijke basis voor Valkenswaard. Door de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog bleven er echter maar twee fabrieken van betekenis over.  Deze beide fabrieken hebben wel langdurig gezorgd voor de economie in Valkenswaard.

Festivals

Of u nu in Budel-Dorplein gaat wonen of besluit een nieuw huis te kopen in Valkenswaard, u zult op een gegeven moment de behoefte krijgen om een uitstapje te maken. Gelukkig leent de provincie Noord-Brabant zich hier heel goed voor. De gewilde provincie is niet alleen in trek bij de inwoners, maar ook bij toeristen. Voor de nodige ontspanning kunt u natuurlijk deelnemen aan het meerdaagse carnaval, dat bij alle Brabanders bekend is. Aangezien het carnaval slechts een paar dagen per jaar is, worden er door de hele provincie in vrijwel elke maand festivals georganiseerd. Zo heeft u in elke periode van het jaar de mogelijkheid om eens goed feest te vieren. Bent u meer van de rust, dan lenen de vele natuurgebieden zich uitstekend voor een fietstocht, een wandeling of een moment van bezinning.

Tuin inrichten in Valkenswaard

De vrije ruimte bij uw woning kunt u met graszoden mooi vormgeven. De graszoden vormen een prachtig geheel en kunnen naderhand worden aangevuld met verlichting, planten, struiken en dergelijke. Besluit u de graszoden al voor de verhuizing te kopen, dan zorgen de graszoden voor een mooi straatbeeld. Een mooi contrast in een setting die bol staat van de bouwactiviteiten.

Klantervaringen in budel-dorplein

Klantervaring van Joey uit Valkenswaard

“Perfect”

Binnen enkele dagen geleverd tot aan de deur. Matten ware kwalitatief goed onderhouden.

Joey - Valkenswaard - 2020-06-04
Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22

Graszoden bezorgen budel-dorplein

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in budel-dorplein en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor budel-dorplein

Veelgestelde vragen in budel-dorplein

Hoe snel kunnen graszoden in budel-dorplein geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar budel-dorplein?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.