Graszoden kopen in Borculo

Borculo is een stad in de provincie Gelderland. De stad heeft ruim 7.000 inwoners en is vernoemd naar de voormalige familie van adel die op deze plek gehuisvest was. Borculo heeft verschillende musea, gezellige eetcafés en een authentiek Gelders karakter. Het groen in de stad wordt goed onderhouden, mede door het plaatsen van gazons, bomen en grasveldjes. Hierbij is goed het contrast te zien tussen de oude boerderijtjes en het stadse karakter in de kern van Borculo. Wij leveren en leggen graszoden op maat aan in alle delen van Borculo. Wilt u graszoden kopen in Borculo? Dan kunt u via onze website gemakkelijk en snel graszoden online bestellen. Meer informatie over onze producten en diensten vindt u onderaan deze pagina.

Boerderijmuseum Lebbenbrugge

Boerderij Lebbenbrugge is een locatie die door de jaren heen een hoop functies heeft gehad. Lebbenbrugge heeft bijvoorbeeld gediend als tolhuis, herberg en postkantoor. Inmiddels Tegenwoordig is het een boerderijmuseum. Het museum is dagelijks toegankelijk voor publiek en er staan allerlei exposites op het programma. Ook worden er regelmatig boeken geschreven over de Lebbenbrugge en zijn er veel stellen die (tegen betaling) trouwfoto’s maken op deze bijzondere locatie. Boerderijmuseum Lebbenbrugge is dus absoluut een bezoekje waard als u een puur stukje Gelderland wil aanschouwen.

Tocht door Berkendal

Bent u op zoek naar de mooiste groene plekken van Borculo? In samenwerking met het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid worden er wandelingen en vaartochten door Borculo georganiseerd. De tocht brengt u langs verschillende unieke locaties, zoals een oude tak van rivier de Slinge, het Oude Kerkenpad en Huize Beekvliet. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en het varen gebeurt met de Berkelzomp ‘Jappe’. Uiteraard wordt u onderweg compleet bijgebracht over de flora en fauna van Borculo.

Wonen in Borculo

Er is veel vraag naar woonplekken in Borculo. De gemeente wil aan deze vraag voldoen te starten met verschillende nieuwbouwprojecten. Wanneer deze woningen precies gerealiseerd worden is nog niet duidelijk, de plannen liggen vooralsnog op tafel bij de gemeente. Hoewel het om nieuwbouwwoningen gaat, is er wel een duidelijke visie. Zo is er aandacht voor het dorpse karakter van Borculo en komt er groenvoorziening op plekken waar niet gebouwd wordt. Bij dit soort projecten leveren en leggen wij regelmatig graszoden voor de openbare ruimte.

Groen wonen in Borculo

Als u in Borculo woont of gaat wonen en uw buitenruimte van groen wilt voorzien, kunt u bij ons terecht. Graszoden bestellen in Borculo kan gemakkelijk en snel online. Wij komen het gras bij u leveren en kunnen deze ook op maat leggen. U kunt ervoor kiezen om een bepaalde oppervlakte van uw tuin in Borculo van gras te voorzien, maar wij leveren bijvoorbeeld ook aan bedrijventerreinen. Onze voorraad is groot, in tegenstelling tot de gemiddelde tuincentra. Hierdoor weet u zeker dat u het gewenste aantal graszoden kunt bestellen.

Klantervaringen in Borculo

Klantervaring van Gert uit Lochem

“Boven verwachting goed”

Snel en simpel bestellen via de website. En dan maar hopen dat het gras de kwaliteit heeft die je wenst. Want dat zie je niet op een website. Maar het is in 1 woord: geweldig! Levering gaat prima. De zoden zijn stevig en hebben mooi en handig formaat. Prima te verwerken. . Ik kan alleen maar zeggen: super tevreden!

Gert - Lochem - 2020-04-18
Klantervaring van John giesen  uit Groenlo

“Super ”

Goed advies

John giesen - Groenlo - 2019-10-19

Graszoden bezorgen Borculo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Borculo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Borculo

Veelgestelde vragen in Borculo

Hoe snel kunnen graszoden in Borculo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Borculo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.