Graszoden kopen in bonrepas

Het buurtschap Bonrepas vindt u in de gemeente Krimpenerwaard. Omdat Bonrepas zich uitstrekt langs rivier de Vlist is hier aan water geen gebrek. 

Het buurtschap Bonrepas wordt bovendien gekenmerkt door lintbebouwing. De ligging van de dijk die Bonrepas beschermt, ligt 0,3 meter onder het NAP.

De achterliggende polders liggen zelfs op 0,9 tot maar liefst 1,2 meter onder het NAP. Als u hier een huis koopt, komt u weliswaar te wonen in Bonrepas, maar uw postadres zal onder de woonplaats Vlist vallen.

Huis kopen in Krimpenerwaard

In de nabijheid van Bonrepas kunt u een nieuwbouwhuis kopen. Hierbij heeft in de keuze uit twee projecten.

Als u binnen project Spoorzone Schoonhoven in Krimpenerwaard uw huis en graszoden gaat kopen, dan zult gaat u wonen op een plek met de nodige historie. Weliswaar wordt hier nieuwbouw gerealiseerd, maar het oude spoorwegstation zal behouden blijven. Eveneens in Krimpenerwaard, maar dan binnen project De Bos, kunt u een huis kopen dat hoogwaardig zal worden afgewerkt. De vormgeving van de wijk zal in de jaren ’30 stijl zijn. Ook hier kunt u graszoden voor uw tuin kopen.

Het kopen van graszoden is al mogelijk terwijl de bouw van uw huis nog in volle gang is. Door met de graszoden vroegtijdig uw tuin in te richten, maakt u het uzelf een stuk makkelijker. Niet alleen zal uw nieuwe huis een stuk schoner blijven door het vervangen van de bouwgrond door graszoden, maar u kunt op deze manier het straatbeeld al een fijn aangezicht geven.

Als de tuin klaar is voor de oplevering van uw huis, heeft u de tuin in de basis klaar. Hierdoor zijn de werkzaamheden rondom de verhuizing goed verspreid. De focus kan dan worden gelegd op de verhuizing en het inrichten van de woning.

Duurzaamheid

Een huis dat nog helemaal gebouwd moet worden, leent zich bij heel goed voor het aanbrengen van duurzame maatregelen.  Waar bij een bestaand huis vaak een verbouwing nodig is om dit te realiseren, kan dit bij een nieuwbouwproject direct bij de planning in kaart worden gebracht.

Bij duurzaamheid in huis kunt u denken aan onder meer:

 • een warmtepomp
 • vloerverwarming
 • glas, muur- en dakisolatie
 • zonnepanelen
 • ledverlichting
 • een elektrische kookplaat

De ledlampen die u in huis kunt gebruiken, kan ook in de vorm van tuinverlichting worden gekocht. Hiermee wordt de uitstraling van de graszoden in de avonduren enorm vergroot. Als u planten en bloemen koopt als aanvulling op uw graszoden, dan kunt u uw tuin op een groene manier optimaal inrichten.

Uw tuin, die ook in de donkere maanden in het licht wordt gezet, kan uw woongenot echt vergroten. De duurzaamheid in de tuin hoeft niet te stoppen bij het plaatsen van ledlampen. Ook zonnepanelen op het dak van een tuinhuis kunnen namelijk een belangrijke bijdrage leveren. Hoe meer energie u zelf oplevert, hoe lager uw energielasten zullen zijn. De besparing die dit oplevert, kan worden gebruikt om leuke uitstapjes te doen in de omgeving van uw woonplaats.

Klantervaringen in bonrepas

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen bonrepas

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in bonrepas en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor bonrepas

Veelgestelde vragen in bonrepas

Hoe snel kunnen graszoden in bonrepas geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar bonrepas?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.