Graszoden kopen in Blerick

Blerick is een plaats in Limburg en een stadsdeel van gemeente Venlo. Wij leggen en leveren graszoden in verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Blerick. Wilt u graszoden kopen in Blerick? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen naar Blerick en in uw nieuwe tuin grasmatten wil laten leggen, dan kunt u uw graszoden eenvoudig bij ons (online) bestellen. We leveren de graszoden aan, maar kunnen er ook voor zorgen dat het op de juiste plek terecht komt en u er verder geen zorgen meer aan heeft. Meer informatie over onze mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina.

Krayelheide

Blerick is omgeven door natuur, zoals de Krayelheide. Voor vogelliefhebbers is dit bij uitstek een zeer geschikt gebied om te bezoeken, maar ook voor een frisse wandeling tussen de groene gebieden is Krayelheide zeer aan te raden. Het gebied wordt goed beschermd en onderhouden. Ook wij zorgen voor de graszoden op dit soort plekken. Mocht u dus even weg willen van de alledaagse drukte, neem dan even een rustgevende wandeling door de Krayelheide in Blerick!

Brookergarden open tuin

Sinds enige tijd ontpoppen zich overal botanische tuinen. Sommige gelegen in natuurgebieden, andere onderhouden door vrijwilligers en in bewoonde gebieden. Dit laatste geldt ook voor de Brookergarden in Hout-Blerick. De naam zegt het al: je kunt er als bezoeker in alle rust doorheen lopen. Er is een kleine toegangsprijs, maar daar tegenover staat een stukje prachtige natuur in volle glorie. De tuin is slechts op bepaalde momenten open, wees hier dus alert op. Het is ook mogelijk om een bezoek aan de open tuin te combineren met een uitgestippelde route door de natuur, zodat u elke hoek van Blerick op zijn best ziet.

Wonen in Blerick

Bent u op zoek naar een huurwoning, appartement of vrijstaand huis? In Blerick hebben niet alleen de huizen een mooi aangezicht, ook de leefomgeving is groen en rustgevend. Zo komen er appartementen vrij aan de Pontanusstraat. Heeft u toch liever een woning in het centrum, met alle gelegenheden zo dicht mogelijk in de buurt? Dan is het Centrumplan Blerick wellicht iets voor u. Hier woont u in het centrum dichtbij alle voorzieningen, maar met een dorps karakter. Centrumplan Blerick wordt namelijk vlakbij de Maas gerealiseerd. Dit betekent dat u ook dichtbij natuur, gras en water woont. Ook zijn er leuke fiets- en wandelpaden langs de Maas. De voorbereiding van dit nieuwbouwproject is net van start gegaan, maar in de tussentijd kunt u zich alvast oriënteren op de mogelijkheden van wonen in Blerick.

Klantervaringen in Blerick

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Blerick

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Blerick en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Blerick

Veelgestelde vragen in Blerick

Hoe snel kunnen graszoden in Blerick geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Blerick?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.