Graszoden kopen in Berkel-enschot

Het dorp Berkel-Enschot is een samengegroeid uit de dorpen Berkel en Enschot en het dorp is nu bijna vastgegroeid aan Tilburg. In de hele gemeente Tilburg kunt u graszoden bij ons kopen dus ook in Berkel-Enschot. De graszoden kunt u bij ons online kopen en daarna kunt u ervoor kiezen om de matten zelf op te halen of dat wij ze op uw aangegeven locatie komen leveren.

Graszoden kopen in de Hoogheden fase 2

Het nieuwbouwproject de Hoogheden fase 2 bestaat uit 32 huizen en het zal in de nieuwbouwwijk Koningsoord komen. Totaal worden rond 750 woningen in Koningsoord gerealiseerd en daarom zal dit het middelpunt van Berkel-Enschot worden. De uitstraling van dit nieuwe project past bij een Brabants dorp. Er komen plekken voor kinderen om buiten te spelen en alle gemakken en voorzieningen zullen in de buurt zijn, bovendien zit u midden in het groen. Alle huizen van dit nieuwe project zullen volledig gasloos en van zonnepanelen uitgerust zijn. Duurzaamheid staat dus echt centraal bij dit nieuwe project. Als u erover nadenkt om graszoden te kopen, bent u bij ons goed, want wij bieden ook schaduwgras aan. Deze graszoden komen goed van pas als u een huis met een tuin op het noorden koopt. Deze graszoden kunnen goed tegen weinig direct zonlicht. Ook is er genoeg te doen in de omgeving. Zo zijn de Beekse Bergen, de Efteling en het nationaal park De Loonse en Drunense Duinen dicht bij.

Project Abdijhof fase 2 – Koningsoord

Dit project bevindt zich net zo als het nieuwbouwproject de Hoogheden in de toekomstige wijk Koningsoord. Het dorpshart van Berkel-Enschot zal hier om de hoek liggen met winkels, horeca, een gezondheidscentrum, etc. Daarnaast ligt Tilburg op een afstand van slechts 10 minuten rijden van Abdijhof. Dit project bestaat bijvoorbeeld uit vrijstaande huizen, tweekappers en pleinwoningen. Het project bevat 52 huizen en de bouw zal naar verwachting in juli 2021 starten. Het oude klooster wordt getransformeerd tot een populaire hotspot met kinderdagverblijf, theater, bibliotheek en meerdere restaurants. Deze buurt van de wijk Koningsoord zal ook erg groen worden en daar past een strak gazon in de tuin natuurlijk goed bij. Let echter in deze buurt er ook bij op als u een woning koopt met een tuin op het noorden, want dan bevelen wij schaduw gras aan. 

De Beekse Bergen

Het grootste dierenpark van de Benelux ligt op een kleine 10 kilometer afstand van Berkel- Enschot. In dit dierenpark kunt u kleine zoogdieren en vogels vinden, maar ook leeuwen, neushoorns, jachtluipaarden en olifanten. Het park is ongeveer 120 hectare groot en het is in 1968 geopend. In dit park is het mogelijk om met uw auto door de dierenverblijven te rijden en ze dus van extra dicht bij te ontdekken. Dit dierenpark heeft ook een vakantie en safari resort als u meerdere van dit park wilt genieten. 

De Efteling

Dit attractie- en recreatiecomplex ligt op ongeveer 15 kilometer van Berkel-Enschot. De wereld van de Efteling is ongeveer 276 hectare groot en is daarmee het grootste attractiepark van Nederland. Naast de vele attracties zijn er ook shows, winkeltjes en meerdere restaurants / take-aways. Vroeger was de Efteling vooral bedoeld voor jonge gezinnen, het nu uitgegroeid tot een park voor elke leeftijdsgroep. Omdat het park op slechts 15 kilometer afstand ligt, is het voor de sportieveling mogelijk om met de fiets vanuit Berkel-Enschot te komen.

Klantervaringen in Berkel-enschot

Klantervaring van Dmr uit Tilburg

“Snelle en een goede service”

De graszoden zijn van een goede kwaliteit. De afspraken zijn duidelijk en worden ook nageleefd. Ondanks Corona is er super gehandeld. Echt een aanrader!

Dmr - Tilburg - 2020-05-03
Klantervaring van Deborah vd boom uit Tilburg

“Mooi fris speelgras”

Mooi op tijd geleverd makkelijk te leggen. Al jaren geleden ook besteld dus de keus was weer snel gemaakt. Super trots op de tuin!

Deborah vd boom - Tilburg - 2020-04-25

Graszoden bezorgen Berkel-enschot

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Berkel-enschot en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Berkel-enschot

Veelgestelde vragen in Berkel-enschot

Hoe snel kunnen graszoden in Berkel-enschot geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Berkel-enschot?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.