Graszoden kopen in Bergen

Welkom in de gemeente Bergen en zijn gelijknamige dorp! Bergen is een populaire bestemming voor toeristen, vooral vanwege zijn badplaatsen langs de Noordzee. Daarbij is Bergen al vanaf 1900 een kunstenaars dorp waar veel schilders, schrijvers en architecten wonen. Dit is ook terug te zien in de bouwstijl van de woningen, de architecten zijn hier flink los gegaan met prachtige woningen als resultaat. Zoals de villawijk Park Meerwijk, die geheel in de stijl van de Amsterdamse school is gebouw rond 1915. Een kleine bijdrage aan deze architectuur als (toekomstige) inwoner van Bergen is wel op zijn plaats. Dat kan natuurlijk na het kopen van onze graszoden, die verkrijgbaar zijn via onze website of in de winkel. Door het kopen en aanleggen van een prachtig gazon, draagt u een steentje bij aan de een geweldig straatbeeld in Bergen, door de combinatie van een authentieke bouwstijl en uitmuntende grasmat door onze graszoden.

Genoeg te zien in gemeente Bergen

Door de vele kunstenaars die in de gemeente wonen, zijn er ook voldoende kunstgaleries te vinden. Net als de architectuur van Het Nieuwe bouwen, het historisch museum Sterkenhuis en het Zeeaquarium. Ten noorden van het dorp liggen de Schoorlse duinen, een uitgestrekt natuurgebied met de breedste en hoogste duinen van Nederland. Een geweldig wandelgebied voor alle wandelliefhebbers en ook eigenaren van honden zijn hier veel te vinden voor hun dagelijks rondje. Als u binnenkort gaat wonen in het dorp Bergen, zorg dan wel dat u bijdraagt aan de jaarlijkse traditie! Op de eerste woensdag van augustus is het Lichtjesavond, waarbij alle inwoners van het dorp hun tuinen versieren met lampjes. Na het kopen van onze graszoden heeft u gegarandeerd een uitstekende grasmat. Door de combinatie met de lampjes tijdens deze speciale dag, bent u de Eye-catcher van de jaarlijkse traditie. Bent u spoedig van plan om een nieuw gazon te kopen? Bezoek ons dan in de winkel of neem een kijkje op de website. Wij leveren namelijk de graszoden ook bij u thuis, indien gewenst.

Project Merici Bergen

Dit nieuwbouwproject is gesitueerd aan zuidelijke rand van Bergen met een schitterend uitzicht over de uitstrekkende polder. De centrale as van dit landgoed wordt een statige oprijlaan. Op deze locatie ligt het Kloosterlandgoed Ursulinen. Om ook in de toekomst voor alle nonnen een aangename leefomgeving te bieden, is de projectontwikkelaar AM een deel van het terrein aan het herontwikkelen. Dit deel gaat men het Landgoed Merici noemen. De rijke geschiedenis daagt AM uit om van deze plek een prettige en bijzondere woonomgeving te maken. Zowel voor de huidige bewoners (de Zusters blijven in het Kloosterhof wonen) en de toekomstige bewoners, misschien wordt u dat wel! Ziet u het al helemaal voor u? Wandelend langs kruiden- en pluktuinen, verborgen doorkijkjes, waterpartijen en de door Pieter Buys ontworpen Parkweide. Als u dit prachtige beeld ook in uw tuin wilt creëren, dan is dat mogelijk na het kopen van onze graszoden. Wij leveren de graszoden bij u thuis af, en na het aanleggen heeft u een stralende en strakke gazon waar de hele straat jaloers op zal zijn! 

Klantervaringen in Bergen

Klantervaring van Marcel uit Bergen nh

“Mooi groen!”

Mooi op tijd geleverd en prima product

Marcel - Bergen nh - 2020-06-21
Klantervaring van Arlette moerbeek uit Bergen

“Mooie graszoden en snel geleverd.”

Woensdag besteld, donderdag geleverd. Vriendelijke chauffeur. Mooie groene zoden.

Arlette moerbeek - Bergen - 2020-04-24

Graszoden bezorgen Bergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bergen

Veelgestelde vragen in Bergen

Hoe snel kunnen graszoden in Bergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.