Graszoden kopen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad vlakbij de grens van Noord-Brabant en Zeeland. Bergen op Zoom is een groene stad en wij hebben hier al meerdere gazonnetjes aangelegd. Wij hebben al ervaring in de wijken De Bergse Plaat en De Tuinwijk. Wilt u dat wij graszoden leggen in uw tuin? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze diensten en services.

Ontwikkeling groene wijken in Bergen op Zoom

In de wijk Fort-Zeekant worden woningen geoptimaliseerd voor de toekomst. Gemeente Bergen op Zoom richt zich hiermee vooral op energiezuinigheid. De eengezinswoningen krijgen lage energielasten en zijn wind- en waterdicht. Alle woningen in de groene wijk zijn een Nul-op-de-Meter-woning, wat betekent dat deze net zoveel energie opwekken als een gezin per jaar verbruikt. De woningen hebben allemaal een eigen achtertuin die naar eigen smaak ingericht kan worden door bijvoorbeeld graszoden te leggen.

Het nieuwe groene hart van Fort-Zeekant

Ook is de gemeente Bergen op Zoom druk bezig met de aanleg van een nieuw park in de wijk Fort-Zeekant. Het park, genaamd ‘Park Belvédère’ moet ervoor zorgen dat de bewoners van Fort-Zeekant het natuurgevoel optimaal ervaren.

Nieuwbouwprojecten in Bergen op Zoom

Graszoden leggen in het Havenkwartier

De wijk Het Havenkwartier bestaat uit verschillende soorten woningen; van appartementen tot eengezinswoningen en herenhuizen. De meeste woningen hebben een tuin, die naar eigen wens ingericht kan worden. Een makkelijke manier om een buitenruimte groen, maar toch rustig in te richten is door graszoden te leggen. Gras is daarnaast zeer vriendelijk in onderhoud.

Groene tuin in De Nieuwe Kaai

De Nieuwe Kaai, een nieuwbouwproject aan de rand van het oude stadscentrum, bestaan uit ruime eengezinswoningen met een grote tuin. De huizen staan als een hof om elkaar, waardoor een veilige speelruimte voor kinderen en een hecht buurtgevoel wordt gecreëerd. De tuinen van deze hofwoningen bevinden zich aan de achterkant, wat zorgt voor een ultieme balans tussen de stadsdrukte en de rust en ruimte van een eigen achtertuin.

Natuur in Bergen op Zoom

Blote Voetenpad

Het Blote Voetenpad in Bergen op Zoom is een wandelpad van 2,5 kilometer lang. Het wandelpad loopt door Landgoed Lievensberg en geeft kinderen veel plezier. Het Blote Voetenpad, wat gratis te bewandelen is, bestaat uit verschillende soorten stenen, zand en boomstammen. Naast het Blote Voetenpad is er ook een mogelijkheid om in hetzelfde bos te klimmen en om even opnieuw op te laden bij het restaurantje.

Brabantse Wal

De Brabantse Wal is een natuurgebied wat midden in drie verschillende gemeenten ligt en zelfs doorloopt tot in België. De Wal is erg gevarieerd, zo bestaat het uit klei- én zandgronden en er zijn zowel zout als zoet waterplassen. Over de Wal zijn maar liefst 24 wandelingen te maken, van 1 tot 11 kilometer lang.

Klantervaringen in Bergen op Zoom

Klantervaring van Timo uit Halsteren

“Kwaliteit gras voor een goede prijs”

Bestellen ging makkelijk en duidelijk via de site. Levering was ook mooi op tijd. Ik heb de zoden pas een dag later kunnen leggen maar dit heeft de graszoden er niet minder op gemaakt. Vooraf nog wat informatie opgevraagd waar gelukkig snel op gereageerd werd! Heel blij nu met het resultaat

Timo - Halsteren - 2020-03-30
Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24

Graszoden bezorgen Bergen op Zoom

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bergen op Zoom en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen in Bergen op Zoom

Hoe snel kunnen graszoden in Bergen op Zoom geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bergen op Zoom?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.