Graszoden kopen in Beekbergen

U woont in het mooie Beekbergen aan de rand van de Veluwe. Een prachtige groene omgeving met veel natuur. Het gazon rond uw huis is niet meer zo mooi en u wilt het graag vervangen. Een grasveld opnieuw inzaaien is geen eenvoudige klus en het duurt enige maanden voordat het grasveld weer helemaal hersteld is. Het kopen van kant en klare graszoden is een betere optie. Binnen enkele dagen kunt u het gazon weer belopen en van de tuin genieten. Onderaan dit artikel vindt u verdere informatie over het kopen van verse graszoden speciaal geschikt voor uw tuin.

Wonen in Beekbergen

Beekbergen bij Apeldoorn in de provincie Gelderland is een bijzondere plaats die ontstaan is in de 11e eeuw. Een stadje met een gemoedelijke en gastvrije sfeer. Het gezellige centrum rond de Dorpsstraat met zijn vele winkels en horecagelegenheden nodigt uit tot een middag shoppen. Met het kopen van een kopje koffie of een lekkere maaltijd sluit u een gezellige dag af.

De omgeving van Beekbergen

Gelegen aan de rand van de Veluwe is Beekbergen een uitgangspunt voor ontspannende wandelingen en sportieve fietstochten. De wijde omgeving bekijken tijdens een rit met de trein van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij. Een tocht die door Apeldoorn, Beekbergen, Loenen via Eerbeek naar Dieren voert. Tijdens deze mooie reis zult u vele ideeën voor uw tuin opdoen. Rond Beekbergen zijn vele vakantieparken te vinden met een ruim aanbod van activiteiten voor het hele gezin.

Graszoden leggen in Beekbergen

De huizen in en rond Beekbergen hebben ruime tuinen die uitnodigen om met het gezin of vrienden van het buitenleven te genieten. Tuinen die overlopen in de omringende natuur, met grasvelden die de leefruimte van het huis vergroten. Met het kopen van graszoden kunt u ook in korte tijd een schitterend gazon bezitten.

Graszoden bestellen in Beekbergen

In deze omgeving leveren wij al jaren onze super verse graszoden. Wij kunnen u dan ook adviseren welke grassoorten het meest geschikt voor uw tuin zijn en u alles vertellen over de aanleg van het gazon, zodat u lang plezier heeft van uw grasveld. Uiteraard kunt u ook graszoden bij ons kopen als u in een andere omgeving woont.

Klantervaringen in Beekbergen

Klantervaring van Olivia  uit apeldoorn

“Snelle levering mooi gras”

Super snelle levering, en mooie kwaliteit.

Olivia - apeldoorn - 2020-04-04
Klantervaring van T.koldenhof uit Apeldoorn

“Van A tot Z Top”

Levering zoals afgesproken. Graszoden zijn van uitstekende kwaliteit en makkelijk te leggen .

T.koldenhof - Apeldoorn - 2020-03-19

Graszoden bezorgen Beekbergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Beekbergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Beekbergen

Veelgestelde vragen in Beekbergen

Hoe snel kunnen graszoden in Beekbergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Beekbergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.