Graszoden kopen in Baarle-nassau

Baarle-nassau ligt in het bourgondische Noord -Brabant, ongeveer 15 km ten zuiden van Tilburg. Het vormt samen met de Belgische gemeente Baarle-Hertog het dorp Baarle. Het is een uniek dorp te noemen: er zijn 30 stukjes Nederland en België die met elkaar verweven zijn. Er zijn twee gemeentebesturen, twee burgemeesters en twee scholen. Baarle werd voor het eerst genoemd in een stichtingsakte van gravin Hilsondis uit het jaar 991. De ondergrond van Noord-Brabant bestaat uit een opeenvolging van zand, klei, leem en veen. Er liggen verschillende materialen aan het oppervlak zoals rivierklei en zand op de hogere delen. Heeft u graszoden nodig voor in uw tuin of het openbaar groen in Baarle-nassau? Wij zijn er voor u. Online zijn graszoden zo besteld en wij dragen uiteraard ook zorg voor het leveren en leggen. Een goede service is voor ons erg belangrijk.

Gras leggen in Baarle-nassau

Baarle omvat verschillende kerkdorpen met kleine woonkernen. Castelré ligt 12 km ten zuidwesten van Baarle, diep in België. Landschappelijk is de ligging uniek. Ten zuiden, westen en ten noorden wordt de grens met België gevormd door beken en riviertjes. Het dorp Ulicoten is een karakteristiek kerkdorp, 4 km ten westen van Baarle. De St. Bernarduskapel in het dorp trekt jaarlijks al eeuwenlang vele pelgrims vanwege de verering van Sint Bernardus. En dan is er Zondereigen, het schoolvoorbeeld van een Kempisch plattelandsdorp. Het ligt volledig in België en wordt de ‘verborgen parel van Baarle’ genoemd. Het dorp ligt te midden van natuurgebieden waar de riviertjes Noorder-Mark en ’t Merkske doorheen meanderen.

Graszoden kopen voor nieuwbouw Baarle-nassau

Graszoden leggen in Limfa en De Lanen van Baerle

In de woonwijk Limfa staan woningen op Nederlands en Belgisch grondgebied. De laatste woningen worden opgeleverd in 2020. In 2021 ontwikkelt aannemersbedrijf Van Gisbergen een vervolg: De Lanen van Baerle. Dit is een Nederlandse ontwikkeling en behelst zowel huur- als koopwoningen, starterswoningen, patiobungalows en duurdere woningen. Als u graszoden nodig heeft voor bij het nieuwbouwhuis of het openbaar groen helpen wij u graag met de levering en het leggen.

Graszoden kopen voor bij Landgoed Hooghuys

Heeft u interesse om in het buitengebied van Baarle-Nassau een riante kavel te kopen? Dat kan op het te realiseren Landgoed Hooghuys. De aanleg van de nieuwe natuur waartussen u kunt komen wonen is al in een ver stadium. De oppervlaktes zijn tussen 3.000 en 5.000m2 groot en bieden veel ruimte voor uw huis. 

Woonwijken Maaijkant en Kapelakkers

De nieuwe woonwijk Maaijkant is te vinden aan de oostkant van Ulicoten. Er is ruimte voor projectmatige woningen en voor zelfbouw. Wij staan uiteraard voor u klaar als u graszoden wil kopen en laten leggen. Woonwijk Kapelakkers ligt aan de zuid-oostkant van Baarle, grotendeels in België. Er zijn zowel kavels als woningen te koop. Als u graszoden wilt kopen en ook wilt laten leggen verzorgen wij dat graag voor u.

Klantervaringen in Baarle-nassau

Klantervaring van Freek uit Chaam

“Snel geleverd en mooie kwaliteit”

Dinsdag besteldt en woensdag netjes op tijd geleverd in mijn tuin! Fijn de extra informatie die over het product wordt meegestuurd via de mail. Mooi compleet product en de kinderen kunnen niet wachten tot ze erop kunnen spelen!

Freek - Chaam - 2020-05-28
Klantervaring van Wouter uit Rijen

“Super! Top kwaliteit en goede levering ”

Een simpel bestelproces, snelle en klantvriendelijke levering en het belangrijkste, prachtig groen en stevig gras

Wouter - Rijen - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Baarle-nassau

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Baarle-nassau en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Baarle-nassau

Veelgestelde vragen in Baarle-nassau

Hoe snel kunnen graszoden in Baarle-nassau geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Baarle-nassau?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.