Graszoden kopen in Asperen

Een huis en graszoden kopen in de provincie Gelderland is heel goed mogelijk. U kunt een kavel en huis kopen en hierbij kiezen uit meerdere locaties.

Wilt u echter in de buurt van Asperen een nieuwbouwwoning kopen, dan is dat mogelijk in Leerdam. Slechts twee kilometer verwijderd van Asperen heeft u hier de mogelijkheid om uw droomwoning te kopen. Wilt u de bijbehorende tuin omtoveren tot een ware blikvanger, dan is het kopen van graszoden aan te raden.

Asperen telt iets meer dan 3200 inwoners en mocht zich tot 1986 een zelfstandige gemeente in Zuid-Holland noemen.

In 1566 werd Asperen getroffen door de Beeldenstorm en ook de Tachtigjarige Oorlog heeft voor de nodige opschudding gezorgd. Na een relatief rustige periode brak een rampjaar aan voor Asperen, toen er een plundering door de Fransen in 1672 plaatsvond. Vandaag de dag is het een fijne plek om uw dagen door te brengen.

Bezienswaardigheden Asperen

Asperen heeft het nodige te bieden op het gebied van bezienswaardigheden. Zo kunt u in Asperen twee kerken bewonderen. Dit zijn de Gereformeerde kerk en de Sint-Catharinakerk.

Wilt u een fort bewonderen dat onderdeel vormt van de Hollandse Waterlinie? Dat kan door Fort Asperen een bezoek te brengen. Dit fort is opengesteld voor publiek en er vinden regelmatig culturele manifestaties plaats.

Vijfheerenlanden-Leerdam

Wonen en dagelijks de geur van de natuur opsnuiven, is mogelijk in Leerdam. Hier een huis kopen en graszoden kopen voor uw tuin kan een waardevolle investering blijken.

De graszoden zullen van uw tuin op een eenvoudige manier een prachtig stukje natuur maken. Het ontwerp van de huizen getuigt van aandacht voor de natuur. In totaal zullen qua nieuwbouw vier hoven worden gerealiseerd, die elk hun eigen identiteit kennen. Hier een huis en graszoden kopen, betekent een uniek huis en een zelf aangelegde tuin als eindresultaat. Elke woning zal bovendien een eigen karakter krijgen.

Binnen dit project kunt u kiezen of u een vrijstaand huis wilt kopen of een twee-onder-een-kapwoning.

Het spreekt voor zich dat u bij een vrijstaande woning meer graszoden nodig heeft om uw ruime kavel op een mooie manier vorm te geven.

Klantervaringen in Asperen

Klantervaring van Ellen uit Leerdam

“super vlot geleverd en prachtige kwaliteit!”

Erg blij met graszodenkopen. nl. Volgende dag in huis, al om 8:00 geleverd. Prachtige kwaliteit van schaduw gras, ons gazon ligt er weer prachtig bij!

Ellen - Leerdam - 2019-10-24
Klantervaring van Machiel uit Vianen

“Goed en niet duur!”

Toen ik 2 dagen voor levering mailde dat 1 week later voor ons net beter uit zou komen was dit geen probleem en werd de leverdatum direct omgezet zonder extra kosten. Helemaal top! Gras ziet er ook goed uit en wordt op een nette manier geleverd.

Machiel - Vianen - 2019-09-15

Graszoden bezorgen Asperen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Asperen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Asperen

Veelgestelde vragen in Asperen

Hoe snel kunnen graszoden in Asperen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Asperen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.