Graszoden kopen in Amstelveen

Amstelveen is een prachtige stad in de luwte van Amsterdam en is een zeer groene gemeente onder andere door de vele grasvelden. Het kent onder meer het Amsterdamse Bos en het Groengebied Amstelland. In het verleden werd Amstelveen ook wel de slaapstad van Amsterdam genoemd, voor de werknemers in de binnenstad en op Schiphol. In de loop der jaren hebben zich echter kantoren van internationale ondernemingen gevestigd in Amstelveen waardoor de gemeente zelf ook voldoende arbeidsplaatsen kent. Wil je graag opvallen in deze voortreffelijke stad en passen in het beeld van een groene gemeente? Zorg dan dat u graszoden aanlegt in de tuin, dit zorgt voor een sublieme uitstraling van uw woning. De nieuwe grasmat kunt u eenvoudig bij ons kopen en wij geven ook graag extra advies! 

Nieuwer-Amstel

Nog niet zo heel lang geleden heette Amstelveen gewoon Nieuwer-Amstel. Nadat Nieuwer-Amstel vlak na de 2e wereldoorlog een overloopgemeente werd voor de stad Amsterdam, werden er snel nieuwe wijken uit de grond gestampt. Het werd daardoor de snelst groeiende stad van Nederland, en in de jaren ’60 werd besloten om de stad om te dopen tot het huidige Amstelveen. De woonkwaliteit en groenvoorziening stond in die tijd voorop en deze twee standpunten is men nog steeds niet uit het oog verloren. Dit ziet men terug aan de grasmatten bij veel woningen en buurten. Door zijn goede bereikbaarheid, veiligheid, rijkdom aan cultuur en groene voorzieningen is Amstelveen zelfs verkozen tot meest aantrekkelijke grote stad van Nederland.

Gijsbrecht van Aemstel

Ten oosten van Amstelveen wordt binnenkort het bovenstaande project gerealiseerd. In 2001 werd deze locatie als manege gekocht en nog een tijd zo geëxploiteerd. De gemeente heeft afgelopen jaar besloten om een onderzoek te starten naar de mogelijkheden op deze locatie, waaruit is gebleken dat een kleinschalige woningontwikkeling de beste optie is. In de planvorming staat groen integraal (zoals een grasmat in een voor- of achtertuin) en worden hoge kwaliteits- woningen gerealiseerd in verschillende prijsklassen. Er worden ruim 26 koopwoningen en 10 huurwoningen gebouwd, verschillend van 2-onder-1-kap, tussenwoning, rijwoning, tot vrijstaand. Omdat dit project nog in de ontwikkelingsfase is, kunt u zich al inschrijven als belangstellende. Als u daarbij direct uw woonwensen kenbaar maakt, dan is de ontwikkelaar bereid om de huizen nog beter op uw wensen af te stemmen! Als u daarbij ook nog graszoden nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat die nieuwe voor- of achtertuin een prachtige landelijke uitstraling krijgt door onze graszoden, die wij zelfs op locatie komen afleveren. Wilt u ze liever zelf komen halen? Neem even contact met ons op en dan spreken wij een tijd & dag af.
In overleg is er veel mogelijk.

Klantervaringen in Amstelveen

Klantervaring van Liesbeth uit Amstelveen

“Prachtig. Makkelijk te leggen. Goede levering.”

Mooie zoden. Echt stevig en vers. Goed volgens afspraak geleverd. Handig dat de bestelling zo kort van te voren kan. Zo kon ik bestellen nadat de ondergrond helemaal klaar was. Schaduwgras echt een aanrader. Dit bij soort anderen nog niet gezien.

Liesbeth - Amstelveen - 2020-07-18
Klantervaring van Paul uit Amstelveen

“Mooie groene zoden op tijd geleverd”

Mooie groene zoden en op tijd geleverd. Het gras ligt nu bijna een week en groeit al lekker en trekt dicht.

Paul - Amstelveen - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Amstelveen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Amstelveen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Amstelveen

Veelgestelde vragen in Amstelveen

Hoe snel kunnen graszoden in Amstelveen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Amstelveen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.