Graszoden kopen in Almere

De stad Almere ligt in de provincie Flevoland en telt ruim 210.000 inwoners. Flevoland staat bekend om zijn groene, natuurrijke omgevingen. Wij dragen daaraan bij door ons in te zetten voor het behouden van de groene gebieden. We bieden graszoden op maat aan, voor zowel bij u thuis in de achtertuin als op openbaar terrein in Almere. We hebben een grote voorraad tot onze beschikking en bestellen via de website is in een paar klikken gedaan. U kunt daarbij zelf aangeven om wel oppervlakte het gaat. Wij leggen de graszoden in Almere meteen voor u aan.

Stadsbossen Almere

Niet ver bij het centrum van Almere vandaan, vindt u de natuur. Zo ligt het Almeerderhout dichtbij het stadshart. Dit bos is het hele jaar door voorzien van natuurlijke schoonheid; ideaal voor een wandeling of fietstocht dus. Ook beschikt dit bos over verschillende kunstobjecten, verscholen op de meest rustgevende en mooie plekken.
Ditzelfde geldt voor het Kathedralenbos. Dit bos heeft zijn bijzondere naam te danken aan het feit dat er bepaalde kunstwerken van gras en bomen uitgesneden zijn en nu lijken op een beroemde Franse Kathedraal. Dit bos heeft ook een aantal groene wandel- en fietspaden, waar u heerlijk een aantal uur kunt doorbrengen.

Nieuwbouw Almere

Ook in het centrum van Almere zijn een hoop groene voorzieningen te vinden, vooral tussen de nieuwbouwwijken. Zo staan er een aantal huizen beschikbaar in de Nobelhorst, de Vogelhorst en Overgooi aan Almere-Haven. Dit zijn wijken in verschillende gebieden van Almere, maar ze hebben een ding in gemeen en dat is dat ze mee gaan in de tijd. Wanneer u hier een nieuwe woning vindt, kunt u de tuin en andere buitenruimtes volledig naar wens inrichten. Wij kunnen hier ons steentje aan bijdragen door mooie graszoden aan te leggen in de tuin. Stapt u vervolgens de deur uit om met de hond een wandeling tussen de perkjes met gras te maken? Dan is de kans aanwezig dat wij deze graszoden op maat hebben aangelegd. Almere is dus de perfecte combinatie van een moderne stad met aandacht voor natuur.

ALmere Jungle

Het klinkt inderdaad zo bijzonder als het is. In Almere wordt inmiddels al een aantal jaar met man en macht gewerkt aan een ware tropische tuin. Deze botanische tuin staat vol met prachtige planten en bloemen, in een tropische omgeving. Denk hierbij aan mooie varens, lelieplanten en bloemen in de meest uitgesproken kleuren. De grootste drijfveer van de mensen die de botanische tuin onderhouden is het op peil houden van uitstervende plantensoorten. Almere Jungle heeft een steeds groter wordende collectie en als bezoeker kunt u tegen betaling al deze pracht aanschouwen!

Klantervaringen in Almere

Klantervaring van Fida uit Almere

“Goed voorbereid ”

In een mooie lenteweek begonnen we langzaam aan het aanpassen van onze tuin en toen dat erg goed ging, gedachten we dat een stukje gras een leuk idee zou zijn. Misschien konden we het wel zelf aanleggen? Besteld op dinsdag, donderdagochtend al geleverd. Bij bestelling ontvingen we een zeer handig en compleet magazine met tips om het veld mooi aan te leggen en verzorgen. Toen mijn man toch nog een vraag had, werd hij snel verder geholpen via de mail. Zeer positieve kennismaking met graszodenkopen.nl

Fida - Almere - 2021-03-06
Klantervaring van Peter uit Almere

“Prima ”

Mooi gras, advies opgevolgd om snel te leggen. De rollen die over waren zagen er een dag later een stuk slechter uit.

Peter - Almere - 2020-07-23

Graszoden bezorgen Almere

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Almere en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Almere

Veelgestelde vragen in Almere

Hoe snel kunnen graszoden in Almere geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Almere?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.