Graszoden kopen in Aalten

Het kiezen van een geschikte woonomgeving is best lastig. U wilt een huis kopen dat aan al uw wensen voldoet, maar er zijn meer zaken om rekening mee te houden. Zo is de afstand tot uw werk iets om bij stil te staan, evenals de aanwezige faciliteiten in uw directe omgeving.

Wilt u een huis en graszoden kopen in de omgeving van Aalten, dan is het project Oldenhuis in Groenlo misschien iets voor u.

Op nog geen 17 kilometer verwijderd van Aalten kunt u hier een huis kopen in een woongebied dat onderdak biedt aan jong en oud. Maar liefst drie woonvelden die de thema’s: rust, exclusief en dynamisch dragen, vormen de basis voor een wijk die gasloos wordt gerealiseerd.

Voor de elektriciteit in uw te kopen huis wordt gebruikgemaakt opgewekte energie afkomstig van een zonnepanelenweide.

Duurzaamheid

Als u een bijdrage aan de duurzaamheid in de omgeving van Aalten en Groenlo wilt leveren, is het kopen van graszoden een slimme manier. Niet alleen omdat de te kopen graszoden eenvoudig door u te leggen zijn, maar ook omdat deze vorm van duurzaamheid de uitstraling van uw tuin vergroot.

Om uw nieuwe woning zo schoon mogelijk te houden, kunt u overwegen om de graszoden al in een vroeg stadium te kopen. Zo kunt u uw tuin alvast een mooie basis meegeven en voorkomt u vervuiling van uw woning door zand en grond.

Ligging Groenlo

Een huis kopen in Groenlo betekent automatisch dat u inwoner wordt van de Achterhoek. Groenlo werd gevestigd aan de hoge kant van de Groenlose Slinge, een riviertje.

Er lagen meerdere essen aan dezelfde kant van deze rivier en dat is vandaag de dag nog steeds terug te vinden in Groenlo, denk bijvoorbeeld aan Oosteresch.

Waar rondom Groenlo in het verleden diverse moerassen lagen, is het overgrote deel door de eeuwen heen ontgonnen.

Oorlogsgeschiedenis

De geschiedenis van Groenlo kenmerkt zich onder meer door de oorlogen die hun impact hadden op de stad.

Zo hebben de volgende oorlogen hun sporen achtergelaten:

 • de Tachtigjarige Oorlog
 • de Hollandse oorlogen
 • de Tweede Wereldoorlog

Omgeving Aalten

In Aalten kunt u op uw vrije dag diverse kerken gaan bezoeken. Wilt u even buiten Aalten een dag doorbrengen, dan leent Winterswijk zich hier uitstekend voor. Even genieten van het historische straatje dat Winterswijk rijk is of genieten van het bloemencorso is allemaal mogelijk.

Als het bloemencorso u aan het denken zet over uw eigen tuin, dan kunt u direct de graszoden voor uw tuin kopen. Als de graszoden eenmaal hun plek in uw tuin hebben gevonden, kunt u zich buigen over de bloemenpracht die u aan de randen van de graszoden kunt aanbrengen. Zo heeft u binnen afzienbare tijd niet alleen uw huis op orde, maar ook uw tuin.

Klantervaringen in Aalten

Klantervaring van Anouk uit Vragender

“Goede graszoden! ”

Wij hebben de graszoden nu een week erin liggen en zijn erg tevreden! De graszoden worden snel en op tijd geleverd en netjes op een pallet. De bezorger was ook erg vriendelijk. Je krijgt ook een aantal mailtjes om jouw bestelling in de gaten te houden. Top bedrijf en wij bevelen dit echt aan!

Anouk - Vragender - 2020-06-21
Klantervaring van John giesen uit Groenlo

“Super ”

Goed advies

John giesen - Groenlo - 2019-10-19

Graszoden bezorgen Aalten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Aalten en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Aalten

Veelgestelde vragen in Aalten

Hoe snel kunnen graszoden in Aalten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Aalten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.