Jarenlange ervaring met graszoden, gewoon in Drenthe

Wij hebben in Drenthe al jarenlange ervaring met graszoden. Sinds jaar en dag verkopen  we graszoden van de hoogste kwaliteit. Groen, duurzaam en makkelijk te leggen dankzij onze manier van kweken. Onze graszoden bestaan uit drie soorten gras, die samen een stevige en gezonde groene grasmat vormen. Veldbeemd, roodzwenk en Engels raaigras. Of er nou kinderen op spelen, of dat het gras alleen voor verfraaiing van uw tuin dient: gras van ons blijft altijd een prachtige grasmat. Wij kweken uw graszoden op onze velden welke gelegen zijn in Borger en Drouwen. Met ruim 250 hectare grond zijn wij de grootste kweker van graszoden in Borger en omstreken. U kunt onze jarenlange ervaring, sinds 1985, met graszoden dus gewoon in Drenthe zien!

Bereken gazonprijs

Al jarenlang de goedkoopste graszoden, gewoon in Drenthe

Al jarenlang kunt u voor de goedkoopste graszoden gewoon terecht in Drenthe. Tientallen hectare donkergroen gras liggen op u te wachten. En voor de prijs hoeft u het niet te laten liggen! Wij hanteren de zeer lage prijs vanaf € 2,95 per vierkante meter. Wilt u weten wat uw toekomstige gazon kost? Vul dan het aantal vierkante meters in bij de prijscalculator. U ziet dan meteen hoe goedkoop de graszoden in Drenthe al jarenlang zijn!

Graszoden laten bezorgen in Gasselte (Drenthe), of gewoon ophalen

Vóór 13.00 besteld, binnen 1 werkdag bezorgd. Of gewoon ophalen in Drenthe. Met onze graszodensteker rollen we het gras op, en stapelen het op voor de aflevering. Het transportbedrijf bezorgt van dinsdag t/m vrijdag. Woont u in de regio, en wilt u extra voordelig uw tuin van een goede grasmat voorzien? Dan haalt u uw graszoden gewoon op in Drenthe. U kunt de bestelde graszoden afhalen op vrijdag vanaf 15.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 12.30 uur in Gasselte.