Bestel uw grasmat vandaag en laat hem morgen thuis bezorgen

Graszoden Kopen verzorgt het gehele traject van uw gras: we zaaien, verzorgen, oogsten, steken en bezorgen uw grasmatten. Dat geeft nogal wat voordelen: als teler kunnen wij door alles zelf te doen, u perfecte graszoden leveren. Ook vervalt de tussenhandel zodat u goedkoop aan prachtige grasmatten komen kunt. Het gras van Graszoden Kopen is van een uitstekende kwaliteit; uw gazon lijkt wel een professionele golfbaan!

Bereken gazonprijs

Uw grasmat is NAK gekeurd

Het 250 hectare grote land van Graszoden Kopen wordt vóór het zaaien geheel geploegd en geëgaliseerd. Daarna volgt het zaaien van het gras, wat bij Graszoden Kopen alléén met NAK gekeurd graszaad uitgevoerd wordt. Een jaar lang wordt het gras vertroeteld, het onkruid wordt weggehaald en er wordt flink gemaaid. Dan is het gras klaar om bij u thuis een prachtig gazon te vormen.

Wij kweken zowel een grasmat met en zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon.

Zowel de particuliere als zakelijke klant kan voor een grasmat bij ons terecht

Graszoden Kopen levert het gras aan consumenten, hoveniers en tuincentra. Op deze website kunt u op de daarvoor bestemde plaats het aantal meters grasmatten invullen en uw postcode, dan krijgt u meteen de prijs te zien. We houden onze tarieven graag transparant!

De graszoden zijn in verschillende maten te krijgen, voor onder meer kleine tuinen maar ook voor enorme golfbanen. Graszoden Kopen levert binnen 48 na uw bestelling de grasmatten bij uw deur af.

U kunt altijd contact met ons opnemen, of u nu advies nodig hebt of grasmatten wilt bestellen!