Dagelijks steken wij graszoden vers van het land, vóór 13:00 uur besteld is de volgende dag geleverd.

Bereken direct uw prijs

Siergazon

Wilt u nieuw gras halen om er een siergazon mee aan te leggen? Gebruik daarvoor de graszoden van Graszodenkopen.nl. Dankzij de unieke samenstelling van onze zoden, krijgt u een mooi, egaal siergazon met stralende donkergroene grassprietjes. Mocht u uw siergazon willen gebruiken als locatie voor een bbq of een potje voetballen, dan is dat geen enkel probleem. Het gras is namelijk erg sterk, stevig en veerkrachtig.

Siergazon van kwalitatieve en stevige graszoden

Zoals gezegd: als u een siergazon wilt maken, dan kunt u daarvoor heel goed de graszoden van Graszodenkopen.nl gebruiken. De graszoden bestaan uit een unieke samenstelling van:

  • veldbeemd;
  • roodzwenk;
  • Engels raaigras;

waardoor u een stralend sterke grasmat krijgt. Door die unieke samenstelling kunt u de graszoden ook op een veelzijdige manier gebruiken. Een siergazon is eigenlijk voornamelijk bedoeld om naar te kijken en op een normale manier gebruik van te maken. Maar u kunt de graszoden dus ook heel intensief gebruiken bij bijvoorbeeld een potje voetbal. Het gras is namelijk veerkrachtig en hoeft daar amper van te herstellen.

Samenhangend siergazon dankzij graszoden van topkwaliteit

Met de graszoden van Graszodenkopen.nl kunt u rekenen op een strak, samenhangend siergazon. De graszoden van Graszodenkopen.nl zijn namelijk gekweekt met de beste kwaliteit graszaden die er zijn, wat ervoor zorgt dat de graszoden ontzettend stevig zijn. Het resultaat: de naden die u vlak na het leggen nog ziet, verdwijnen en de zoden groeien vast en vormen samen een mooie, strakke grasmat.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor het aanleggen van een siergazon.