Dagelijks steken wij graszoden vers van het land, vóór 13:00 uur besteld is de volgende dag geleverd.

Bereken direct uw prijs

Wilt u graszoden laten leggen? Dat kan bij GraszodenKopen.nl!

Wilt u nieuwe graszoden kopen bij GraszodenKopen.nl en ze ook door ons laten leggen? Op aanvraag is dat mogelijk! Als u niet in de gelegenheid bent om het zelf te doen of er geen verstand van heeft, dan is het laten leggen een ideale oplossing. Onze hoveniers zullen uw nieuwe graszoden er vakkundig inleggen en u belangrijke tips geven, zodat u een mooie, egaal groene grasmat krijgt.

Bereken gazonprijs

Wat zijn de mogelijkheden bij het laten leggen van graszoden?

Als u graszoden door een van onze hoveniers wilt laten leggen, heeft u verschillende mogelijkheden. In het offerteformulier hieronder zijn we uw persoonlijke gegevens nodig en uw voorkeuren, zoals:

 • regio
 • aantal m2 grond
 • soort ondergrond (klei, aarde, zand)
 • egaliseren (wel/niet)
 • oud gras verwijderen (wel/niet)
 • ondergrond ophogen (wel/niet)
 • moet er grondverbetering* worden toegepast (wel/niet)

* Met grondverbetering bedoelen we dat de ondergrond dermate arm is aan vruchtbaarheid dat vermenging met compost wenselijk is om een goede basis voor uw gazon te creëren.

Formulier "aanleg" kon niet worden gevonden.

Afhankelijk van uw gegevens en voorkeuren, laten we u weten hoeveel het kost, als wij de graszoden bij u komen leggen.

Graszoden laten leggen of zelf leggen?

U kunt de graszoden door ons laten leggen, maar u kunt het mogelijk ook zelf doen. Met de volgende tips en instructies, helpen we u een handje.

 1. Maak de ondergrond los waar de graszoden op komen te liggen.
 2. Meng het bovenste laagje van de grond met compost/bemeste aarde/organische meststof.
 3. Egaliseer de grond.
 4. Rol de graszoden uit en leg ze strak tegen elkaar aan. Klop de zoden vervolgens stevig aan met bijvoorbeeld de achterkant van een schop.
 5. Geef de graszoden na het leggen zoveel water, totdat ze drijf en drijfnat zijn. Let op: de zoden hebben de eerste weken bijzonder veel water nodig.

Wilt u de graszoden zelf leggen, dan kunt u ons altijd bereiken voor vragen. Wilt u het door ons laten doen? Verstuur een aanvraag om graszoden te laten leggen en u hoort snel van ons.