Graszoden kopen in Waardenburg

Als u een huis en graszoden in Waardenburg gaat kopen, dan kan het bijna niet anders dan dat u de Molen van Waardenburg gaat zien. Deze zeskantige grondzeiler is rietgedekt en valt onder het beschermd dorpsgezicht.

Een huis kopen in dit mooie stukje Nederland biedt u volop kansen voor het creëren van een fijne plek om te wonen.

Ligging Waardenburg

Dichtbij de rivier de Waal en de plaats Zaltbommel op korte afstand is Waardenburg gelegen.

In het jaar 1265 werd Kasteel Waardenburg gesticht en hieraan is de naam Waardenburg voor het dorp ontleent.

Dit dorp ligt in de gemeente West Betuwe en telde in 2020 nog geen 2500 bewoners.

Hier een woning en graszoden kopen, zal resulteren in een woonomgeving die rijk is aan een groene omgeving in de nabijheid van water. Met de A2 op een steenworp afstand is Waardenburg een prima uitgangspunt om de omringende plaatsen snel te bereiken.

West-Betuwe Est

De gemeente Neerijnen heeft opdracht gegeven voor het opstellen van een gebiedsvisie, die moet resulteren in de nodige woonuitbreiding. Dit zal gaan plaatsvinden aan de kern Haaften en wel aan de Noordzijde. Dit groene gebied is bij uitstek een ideale plek om graszoden voor te kopen. Het kopen van graszoden voor de tuin bij uw toekomstige huis maakt een snelle realisatie van uw droomtuin mogelijk. Als u besluit graszoden te kopen, kunnen wij deze aan uw huisadres bezorgen. Natuurlijk is het geen enkel probleem als u de graszoden zelf bij ons wilt komen afhalen.

Een huis kopen is geen beslissing die snel genomen moet worden. Het is daarom goed om u uitgebreid te verdiepen in de omgeving waar u zich wilt vestigen.

Aandacht besteden aan de bereikbaarheid van omliggende plaatsen is een belangrijk onderwerp, evenals de aanwezigheid van de nodige faciliteiten die een nieuwe woonplaats dient te hebben.

Bezienswaardigheden

Na de oplevering van uw woning wilt u Waardenburg en omstreken natuurlijk goed leren kennen.

U kunt in Waardenburg onder andere de volgende historische panden bezoeken:

 • Korenmolen Waardenburg
 • Kasteel Waardenburg
 • Poldermolen Waardenburg
 • 18e eeuwse monumentale boerderij
 • Hervormde kerk

Even buiten Waardenburg kunt u een bezoek brengen aan de Uiterwaarden. Deze buitendijkse gronden zijn ontstaan in de middeleeuwen toen het bedijken van de rivieren plaatsvond.

Voor evenementen kunt u het beste naar Zaltbommel gaan. Hier worden met enige regelmaat activiteiten van uiteenlopende aard georganiseerd.

Klantervaringen in Waardenburg

Klantervaring van Ij hollander uit Culemborg

“Prima kwaliteit en service”

Tevreden over de kwaliteit, mooie zoden . Gekozen voor schaduwgras. Netjes geleverd op de afgesproken dag.

Ij hollander - Culemborg - 2020-05-13
Klantervaring van Arjen uit Kapel

“Mooi, stevig gras”

Makkelijk online besteld en binnen een paar dagen geleverd. Chauffeur wilde het evt. zelfs tot in de tuin brengen. Het is mooi, stevig gras; het gazon ligt er prachtig bij!

Arjen - Kapel - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Waardenburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Waardenburg en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Waardenburg

Veelgestelde vragen in Waardenburg

Hoe snel kunnen graszoden in Waardenburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Waardenburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.