Graszoden kopen in Sint-willebrord

Wonen in een kerkdorp dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Rucphen is mogelijk, als u een bestaand huis en graszoden koopt in Sint-Willebrord. Met zowel Etten-Leur en Roosendaal in de buurt, heeft u een centrale ligging ten opzichte van de grotere plaatsen in Noord-Brabant.

In Sint-Willebrord kunt u aan bezienswaardigheden het volgende vinden:

 • Lourdesgrot
 • Sint-Willibrorduskerk
 • Processiepark
 • diverse beelden

Op het gebied van historie heeft Sint-Willebrord niet heel veel te bieden. Wilt u een huis en graszoden kopen in een gebied dat u meer biedt op dat vlak, dan kunt u uitwijken naar Zundert.

Graszoden kopen in Zundert

Op nog geen 12 kilometer van Sint-Willebrord kunt u een nieuw te bouwen huis kopen. Hier een huis kopen, vraagt ook om het kopen van graszoden voor uw tuin.

U komt hier te wonen in de overgang tussen landelijk gebied en het dorp Zundert en dat met veel prachtige bomen rondom uw huis. Door graszoden voor uw tuin te kopen, verlengt u als het ware de groene omgeving bij uw woning. Ten opzichte van Sint-Willebrord heeft u hier veel voordelen. Zo vindt u hier een grote verscheidenheid aan landbouwgrond en bosgebied.

In Zundert kunt u uw hart ophalen als fervent sporter. Zowel een wandeling in de natuur als een potje golf en een fietstocht zijn hier mogelijk.

De graszoden die u aanschaft voor uw tuin in Rijsbergen zullen uw tuin op een mooie manier vormgeven. In Rijsbergen zijn veel verenigingen actief waar u zich bij kunt aanmelden.

U kunt kiezen uit:

 • muziekverenigingen
 • dansverenigingen
 • toneelverenigingen

Bent u meer een cultuurliefhebber, dan zult u aangenaam verrast zijn door de wetenschap dat in de gemeente Zundert op meerdere momenten culturele evenementen worden georganiseerd. Voor alle bezoeken geldt, dat Rijsbergen u het nodige kan bieden op het gebied van horeca. Zo kunt u het bezoek aan een evenement afsluiten met een heerlijk diner of een gezellig samenzijn op een terras.

Bereikbaarheid

Is uw werkplek buiten Zundert gelegen, dan kunt u met de auto al snel de snelwegen A58 en A16 bereiken richting:

 • Antwerpen
 • Rotterdam
 • Breda

Omdat Sint-Willebrord op korte afstand van Zundert gelegen is, biedt ook deze plaats u goede mogelijkheden om te gaan forensen.

Klantervaringen in Sint-willebrord

Klantervaring van Vincent uit Sint Philipsland

“Snelle levering en geweldige service”

Op donderdag besteld en op vrijdag geleverd! Verder word je tijdens de bestelling goed op de hoogte gehouden van de levering. En tenslotte uiteraard een perfect gazon met mooi stevig gras. Een aanrader voor iedereen!

Vincent - Sint Philipsland - 2020-05-27
Klantervaring van John uit St. Geertruid

“Netjes en snel geleverd.”

Snelle en eenvoudige bestelmogelijkheid. Snel en correct afgeleverd. Grasmatten zien er goed uit.

John - St. Geertruid - 2020-04-08

Graszoden bezorgen Sint-willebrord

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Sint-willebrord en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Sint-willebrord

Veelgestelde vragen in Sint-willebrord

Hoe snel kunnen graszoden in Sint-willebrord geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Sint-willebrord?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.